Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem a tanáromba!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a tanáromba! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16L, 31F. Mikor 2015 szeptemberében először bejött órára azóta tudom, hogy valami megváltozott. Sokat beszélünk facebookon és nem mindig én írok neki. Párszor megölelt és nyáron voltunk koncerten. Mikor barátom volt hozzám se szólt. Téli szünetben voltunk koncerten kettesben és szilveszterkor is találkoztunk. Nem tudom, mit kéne tennem. Tudom, hogy rossz dolog meg erkölcstelen, de szeretem és szerintem ő is engem.
2017. jan. 2. 12:07
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Ez így nagyon bonyolult. Ha gondolod írj privátban és ott beszélhetünk.
2017. jan. 2. 12:16
 2/9 anonim válasza:
54%
Még hányszor írod ki?
2017. jan. 2. 12:18
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Vannak olyan szerelmek, amik sajnos nem teljesülhetnek be, most legalábbis biztosan nem. Esetleg pár év múlva, ha még mindig meg van ez az érzés, akkor már kevésbé illegális, nem veszélyezteti a tanárod állását és karrierjét. Ha akkor is úgy érzel majd, akkor nem csak egy fellángolás volt, hanem igaz szerelem, és ott az élet java része, amit együtt leélhettek.
2017. jan. 2. 12:19
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

Egyébként tanárként így viselkedni elég aggályos. Megértem, hogy ő is ember, de én a tizenhat éves ellenkező nemű diákomtól azért tartanám a távolságot, legalább amíg le nem érettségizik.

Egyébként ja, ha tényleg komoly a vonzalom, és egy ennyivel idősebb emberrel szeretnél együtt lenni, érettségi után szabad vagy, és senkit nem fog izgatni. Egyelőre viszont következményei lehetnek annak, ha lesz valami közted és a tanárod között.

2017. jan. 2. 12:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Már egyszer megmondtam, ha izomagy hagyjátok aztán mindig a tesitanár végül...áhh.

Én mint kisfiú mit kezdjek ilyen nagy férfiemberekkel szemben mi?

Én se kérem, hogy legyél vámpír csak azért, hogy jobban kiszívd nyakam.

Rád szállt, mert fiúdat kidobtad 3 üres popcorn-os zacskóért, és most ő akar magának, meg már ígérget biztos.

Nem húzlak meg matekból ha meghúzhatlak téged helyette.

Tudom mit beszélek, velem tanárnők csinálták :(

2017. jan. 2. 12:22
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Harley Quinn cépp xd
2017. jan. 2. 12:30
 7/9 anonim ***** válasza:
59%
Kérdezd meg apádat! :D
2017. jan. 16. 19:14
 8/9 anonim ***** válasza:
ebből nem neked hanem a tanárnak lesz baja. felejtsd el tudom hogy nehéz de sajnos muszály lesz
2017. jan. 27. 21:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Na mi lett az ügyből?
2017. okt. 9. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!