Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintem beleszerettem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem beleszerettem a tanáromba?

Figyelt kérdés
Elképesztően szerelmes vagyok belé,nem tudom elfelejteni ràadásul rengeteget àlmodok vele.Lassan egy éve van ez. (Bármit mondjatok csak azt ne hogy felejtsem el!) már öngyilkosságban is gondolkoztam.Nem bírom nélküle..:( szeretem.

2016. máj. 12. 14:38
 1/7 anonim válasza:
Szia hány évesek vagytok??
2016. máj. 12. 14:40
 2/7 A kérdező kommentje:
15,ő 35-38 körül
2016. máj. 12. 14:44
 3/7 anonim ***** válasza:
30%
rendesen egyedül cserélsz tampont meg minden?
2016. máj. 12. 14:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Tini fellángolás. Nekem is volt ilyen hogy egy öregebb színésznőbe voltam szerelmes. Majd kinövöd.
2016. máj. 12. 14:59
 5/7 anonim ***** válasza:
39%
Nem para, én is 10 éves koromban a Tini titánokból a lila köpenyes csajba voltam szerelmes.
2016. máj. 12. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is jártam már így, gimiben nagyon bele voltam zúgva egy tanáromba, és nem csak fellángolás szintjén, mert 4 éven keresztül folyamatosan nem változott az érzés. Viszont utána, amikor elmentem a suliból, sikerült teljesen elfelejtenem. Ha vissza kell mennem valami ügyet intézni vagy csak összefutok vele valahol a városban, már abszolút nem "dobban meg a szívem" sem. Sőt, azóta sokkal reálisabban látom őt is, és rájöttem, hogy közel sem olyan kiváló ember, mint hittem. Jóformán meg is utáltam őt.

Viszont ezt a tanáros dolgot nem sikerül "kinőnöm", mert az egyetemen is van valaki, akiért megőrülök. Mondjuk belsőleg/emberileg is nagyon kedvelem, már amennyit ismerek belőle, de itt inkább nagyon-nagyon komoly vonzalomról van szó, szexuálisan indít be iszonyatosan (ez biztos valami "tanár-fétis" :P). De ez teljesen más, mint a gimiben volt, közel sem az a "realizálós tiniszerelem", amit már sikerült elég jól megismernem. Na de ezzel csak azt akartam mondani, hogy csak várnod kell, és egy idő után, ha már nem találkoztok, el fogod felejteni gond nélkül. Én nem akartam anno elhinni, hogy ez majd lehetséges lesz, de simán túltettem magam rajta, sőt, mint már írtam... :)

Egyébként, ha konkrétabb segítséget szeretnél vagy csak kibeszélni kicsit magadból, szívesen beszélgetek erről veled privátban is. Én is szívesen megosztanám valakivel a saját volt-, és jelenlegi helyzetemet. :)

2016. máj. 12. 18:18
 7/7 anonim ***** válasza:
* Hoppá, most nézem csak, hogy milyen nagy baromságot írtam.:D Szóval IDEALIZÁLÓS tiniszerelmet akartam írni, ill. még azt hozzá, hogy most már REÁLISAN látom az egész helyzetet, elnézést. :)
2016. máj. 13. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!