Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem a tanáromba!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a tanáromba! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16L, 31F. Mikor 2015 szeptemberében először bejött órára azóta tudom, hogy valami megváltozott. Sokat beszélünk facebookon és nem mindig én írok neki. Párszor megölelt és nyáron voltunk koncerten. Mikor barátom volt hozzám se szólt. Szilveszterkor is megbeszéltük, hogy majd találkozunk és jövő héten ismegyünk koncertre kettesben. Nem tudom, mit kéne tennem. Tudom, hogy rossz dolog meg erkölcstelen, de szeretem és szerintem ő is engem.

2016. dec. 24. 11:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
az igen..
2016. dec. 24. 11:38
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
Szeretem az ilyen tiltott kapcsikat:3 en az allasa miatt aggodnek.
2016. dec. 24. 11:39
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem ítélem el egyikőtöket sem, viszont ha ez kiderül az tényleg az állásába kerülhet. Ezt azért nem árt tudni..
2016. dec. 24. 11:42
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem fog kiderülni, nagyon vigyázunk
2016. dec. 24. 11:55
 5/12 anonim ***** válasza:

Huh. Ez tényleg komolynak látszik. Azért győződj meg róla h tényleg milyenek az érzései irántad.

Az állásával kapcsolatban mondjuk abban igaza van az előzőeknek. Úgyh jól gondoljátok meg.

2016. dec. 24. 11:57
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
5ös te segghülye vagy ehhez, komolynak látszik -_- látszik! tudod egy 31 éves férfi könnyedén tud manipulélni egy 16 éves leányzót, majd meglátod te is kérdező pár kufirc után kidob, de ha ezt akarod nyugodtan legyél kapcarongy felőlem
2016. dec. 24. 12:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak szivat téged, én a helyedben felébrednék, nem tudsz semmit sem nyújtnai egy 31 évesnek, ahogy ő se neked, hidd el jobb ha még most felébredsz mert később rosszabb lesz.
2016. dec. 24. 12:14
 8/12 anonim ***** válasza:
3%

elmúltál 14 tehát semmi extra.

az lehet h max nem nézik jó szemmel mert hát olyan országban élünk, amilyenben, de nem követ el egyikőtök se semmit, ha erre voltál kíváncsi, szal max tartsátok titokban.

nekem amikor egy tanárom volt a szeretőm, akkor "korrepetálásra, magánórákra" jártam hozzá, anyámék így tudták, és a mai napig se tudják az igazat.

sok ilyen van amúgy szal ne parázz, csak megy a cirkusz mindig, mert egyszerűen ezt várja el a képmutató társadalom, ennyi.

2016. dec. 24. 12:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Hat de gyerekek nem kell ezt ilyen tragikusan felfogni. Most ha tenyleg szereti az a csavi a lanyt, akkor mi van? Ha ez az egesz viszonzott? Nem ismeritek oket. En sem, igaz. De lehet, h ebbol tenyleg szerelem lesz mind a ket fel reszerol. Az is lehet, h koppanni fog. Ki tudja. Kerdezon mulik minden. Ha o ugy gondolja, h igenis a pali kiall mellette es tenyleg erzi, h szereti es barmit megtenne erte, akkor egy probat meger. Ha csak arra kell neki ugyis dobja egy kis ido utan. Ha nem, akkor egyutt maradnak es ki tudja megtalaljak egymasban a lelkitarsukat.
2016. dec. 24. 12:40
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nagy kamu a kerdes.

Komolyan azt allitod h "ovatosak" vagytok, mikozben koncertekre jartok, ahol aztan BIZTOOOOS h nem futtok ossze neg veletlenul sem egy ismerossel sem (en multkor a turiba futottam ossze azzal az ismerosommel, akirol eddig ugy tudtuk, a zaraba is undorral megy).

Plusz kepesek vagytok egymasnak irogatni facebookon mikozben barki belepillanthat a messengeredbe mikozben epp irsz vkinek, es meglathatja a tanarod gombocskejet.

En nagyon jol tudom, hogy sok tanar-diak kapcsolat van a nap alatt, de nekem ne probald bemagyarazni, hogy ket ev alatt meg senkinek csak fel sem tunt a dolog, es eddig mindig tokeletesen megoldottatok a kis titkotok elrejteset.

A kerdes kamu.

2016. dec. 24. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!