Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a tanáromba! Mit tegyek?
Huh. Ez tényleg komolynak látszik. Azért győződj meg róla h tényleg milyenek az érzései irántad.
Az állásával kapcsolatban mondjuk abban igaza van az előzőeknek. Úgyh jól gondoljátok meg.
elmúltál 14 tehát semmi extra.
az lehet h max nem nézik jó szemmel mert hát olyan országban élünk, amilyenben, de nem követ el egyikőtök se semmit, ha erre voltál kíváncsi, szal max tartsátok titokban.
nekem amikor egy tanárom volt a szeretőm, akkor "korrepetálásra, magánórákra" jártam hozzá, anyámék így tudták, és a mai napig se tudják az igazat.
sok ilyen van amúgy szal ne parázz, csak megy a cirkusz mindig, mert egyszerűen ezt várja el a képmutató társadalom, ennyi.
Szerintem nagy kamu a kerdes.
Komolyan azt allitod h "ovatosak" vagytok, mikozben koncertekre jartok, ahol aztan BIZTOOOOS h nem futtok ossze neg veletlenul sem egy ismerossel sem (en multkor a turiba futottam ossze azzal az ismerosommel, akirol eddig ugy tudtuk, a zaraba is undorral megy).
Plusz kepesek vagytok egymasnak irogatni facebookon mikozben barki belepillanthat a messengeredbe mikozben epp irsz vkinek, es meglathatja a tanarod gombocskejet.
En nagyon jol tudom, hogy sok tanar-diak kapcsolat van a nap alatt, de nekem ne probald bemagyarazni, hogy ket ev alatt meg senkinek csak fel sem tunt a dolog, es eddig mindig tokeletesen megoldottatok a kis titkotok elrejteset.
A kerdes kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!