Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek megéri közeledni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri közeledni?

Figyelt kérdés
Nos szóval...van egy fiú akivel még a friendzone-ba vagyok.Vele megyek haza segitek neki a háziba szórakoztatjuk egymást.Volt egy olyan idő amikor nagyon kedves volt velem de én ezt nem nagyon viszonoztam csak kis mértékben.Mostanság ha nem viszi el őt az apja akkor haza tudok vele menni .Volt olyan 1 hónappal ezelött hogy akiket nekem kibeszélt ő nekik beszélt ki.Az exe is köztük van ennek a csapatnak.Nekem az exét kibeszéli de néha az exével kedves.Mit tegyek?Megéri szerintetek a további közeledés?:(

2016. dec. 30. 14:38
 1/3 anonim ***** válasza:
kapcsolat.exe
2016. dec. 30. 14:56
 2/3 anonim ***** válasza:
csak ha nem túl drága.
2016. dec. 30. 15:04
 3/3 anonim válasza:

Közeledj.

A rossz döntés is jobb mint a döntésképtelenség.

De ügyelj a védekezésre ha odakerül a sor.

2016. dec. 30. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!