Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék közeledni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék közeledni egy tanár felé?

Figyelt kérdés
Idén szeptemberben kerültem be az egyetemre, és az egyik tanár nagyon megtetszett./Igaz nem tanár még hivatalosan, most PhD-zik/ Nem nála vettem fel az idei óráimat mivel ránézni nem merek, nemhogy nála járjak be órára:'D És ez zavar igazán hogy nem tudom hogyan nyithatnék felé. 31 éves és nyomozásom során kiderítettem hogy nincsen barátnője:D Elég félék típus vagyok, ráadásul ma eléggé megijedtem attól is hogy itt a szorgalmi időszak vége és nem fogom látni 2 hónapig. 19/L
2016. dec. 7. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:

kérsz tőle korrepetálást..?

Mellesleg azt tudod hogy akkor is ha nem tanít téged, akkor sem ajánlott a tanár-diák kapcsolat? :)

2016. dec. 7. 19:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt hallottam hogy nem ajánlott, de elvileg ha nem veszek nála fel órát akkor nem 'illegális'. legalábbis én így tudom:o
2016. dec. 7. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem esélytelen, még tanít. Tudja hogy nem kezdhet ki diákkal, és azt is tudja valószínű ha van esze hogy ha megbánt te bosszúból kitálalnál mindent és ő egy életre elkerülne a tanári pályától. Inkább hagyd békén a békesség kedvéért...
2016. dec. 7. 20:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Elvileg volt már első éves barátnője, ebből gondoltam hogy elvileg akkor nekem is van esélyem. Mondjuk nyilván először is megismerném és szerintem ott már hamar kiderülne hogy mennyire is illünk össze
2016. dec. 7. 20:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt inkább felejtsd el nem jó ötlet. Atról még hogy pont nem tanít még a tanárod.
2016. dec. 11. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!