Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó?
Figyelt kérdés
Mostanában "ráálltam" arra nézőpontra, hogy lazábban veszek némely dolgokat. Például ha egy fiút szeretek és mondjuk elmondom valakinek aki továbbadja mondjuk az illetőnek, vagy másnak, akkor úgy leszarom az egészet. Meghúzom a vállam és kész. Ez jó dolog? Vagy hülyeség? Ha mondjuk az a fiú is megtudja talán van esélyem nála ezzel a hozzáállással eleinte??2016. dec. 29. 13:05
1/4 anonim 

válasza:

YAh nagyon laza vagy és les*arod, ha itt felteszed ezt a kérdést, itt én vagyok a laza, aki mindenkit letoj, mert túl király vagyok.
17f
2/4 A kérdező kommentje:
Jolvan jolvan:DD
2016. dec. 29. 13:13
3/4 A kérdező kommentje:
Jo ez hulye kerdes, tenyleg😂😂 nem tudom leirni normalisan, hagyjuk😂😂😂😂
2016. dec. 29. 13:14
4/4 anonim 

válasza:

Csak trollkodok, de akkor kérj tőlem segóítséget, a fiú témában lazább lettél úgy, hogy nem adsz más véleményére, nem érdekel ki mit mond, meg ki tudja, hogy neked ki tetszik, ez zavarhatja a fiút, ha mondjuk előtte csinálod, mert az jöhet le neki, hogy akkor mégse tetszel neki annyira, nem leszarni kell valakit, mert nem akkor leszel laza, de nem is lehet tlzásba vinni, csak normálisan válaszolj, én mindenre öszintén válaszolok, mikor megkérdezték szűz vagyok mondtam yah és akkor mivan? egyből bekussolt mind, miért? mert én őszinte vagyok és letojom ki mit gondol rólam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!