Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Aki igazán szeret az visszajön...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki igazán szeret az visszajön ugye? Szerintetek van rá esély?

Figyelt kérdés
A volt barátommal majdnem egy évig voltunk együtt.előttem senki nem volt neki,nem tetszett neki senki.engem nagyon nagyon szeretett,én voltam a mindene.amikor kórházba voltam mindennap reggel 9-től este 11-ig ott ült mellettem,enni nem ment el.amikor úgy volt hogy elköltözök,átjött és arra keltem hogy zokogott mellettem.nyáron szakitottunk,nagyon összevesztünk,felhívtam és annyira sirt hogy nem tudott megszólalni.kaptam tőle gyűrűt is.mindig mindent megbocsájtott nekem.viszont nagyon sokat veszekedtünk.ez miatt szeptemberbe úgy éreztem elég volt.szakitottam vele.nekem volt egy másik srác,aki iránt amilyen gyorsan jöttek,olyan gyorsan mentek az érzések.nemrég megismertem egy másik fiút,vele is csak a volt barátom jutott eszembe.nem tudom őt elfelejteni vagy elengedni.neki utánam volt egy lány,mert engem akart pótolni,de elküldte a lányt.aztán volt neki is egy másik akivel csak egyszer taliztak,azóta nem is keresi a lányt.próbáltam neki irni,azt irta nem érdekli.meg hogy nem szeret.de csak nekem mondja azt.a barátainak nem,se azt hogy szeret,se azt hogy nem.egyik nap odamentem hozzá,azt mondta nem jön le,megint odamentem megvártam amig hazaér,meglátott,láttam az arcán hogy egy nagyon kicsit elmosolyodott,aztán elment mellettem.és megirta hogy nem akar velem találkozni.és elküldte Mr.Missh-től a 60 napot (ez mit jelent ha ezt elküldte).azóta nem beszéltünk.szerintetek visszajöhet?
2016. dec. 28. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem! Miért? a kutyám sem jött vissza mikor elment, valószínűleg nem talált vissza az idióta, szóval nem mindig igaz.

17f

2016. dec. 28. 12:34
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

"Aki igazán szeret az visszajön ugye?"

Aki igazan szeret el se megy!

2016. dec. 28. 13:13
 3/8 anonim ***** válasza:
52%

Keresd, nem kell feladni

ha tenyleg szeret, es te is adsz fele olyan jeleket akkor lehet hogy ujra akarja

2016. dec. 28. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:
2-essel nem értek egyett, mivel egy férfi nem bírná ki elélvezés nélkül az életét! Gondolom egy nő sem.
2016. dec. 28. 13:14
 5/8 anonim ***** válasza:
a nagy frasz aki szeret nem megy el... ha visszajon akkor pedig egy ehezo kutya...
2016. dec. 28. 14:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Mint irtam,en szakitottam vele.azt hittem igy jobb lesz de nem..
2016. dec. 28. 18:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Ő nem visszajön, Őt vissza kell szerezni. Ő már eleget tett érted, te pedig hálátlan dög voltál. Most itt az ideje, hogy teperj érte, de nagyon! Persze csak akkor, ha Ő kell és nem az, ahogy szeretett. Akkor is kellene, ha undok lenne, vagy ha egy másik srác még többet adna/tenne érted?
2017. jan. 14. 07:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy az voltam.igen akkor is.volt azóta olyan srác de nem ment vele,mert akkor is rá gondoltam.
2017. jan. 14. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!