Eltűnt a macskám. Van esély hogy visszajön még?
Figyelt kérdés
Eltűnt a 10 hónapos nőstény cicám 5 napja. Eddig még soha nem tűnt el,nem ment el a házunktól messzire. De most nem találjuk sehol ;-; van esély hogy visszajön még?2015. márc. 20. 21:30
1/9 A kérdező kommentje:
Ja,és ivartalanítva van..
2015. márc. 20. 21:37
2/9 anonim válasza:
Én kandúrom volt, hogy 2-3 hétre eltűnt, remélhetőleg előjön a Tiéd is :)
3/9 anonim válasza:
Szia.
Nekem is eltűnt a Sziámi macskám. Pedig jó gazdája voltam.
Erre az a magyarázat, hogy jön a jó idő és beindulnak szerintem érted mire mondom.
Nekem a másik macska volt, hogy 2 hétig nem jött haza. Ez a Sziámi tegnap volt egy hete, hogy eltűnt. Ha két héten belül nem jelentkezik akkor sajnos valahogy fel kell dolgozni. Hidd el nem lesz könnyű. Neked és nekem sem.
Reméljük visszajön.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! :) holnap elmegyek az apámmal megkeresni+elmenni a menhelyre
2015. márc. 20. 21:46
5/9 A kérdező kommentje:
Remélem,hogy sikerrel járunk :P
2015. márc. 20. 21:47
6/9 anonim válasza:
Tájékoztass minket az eredményről, szorítunk neked!
7/9 Salx Narval válasza:
Persze, hogy van rá esély, több mint arra, hogy baleset érte valahol de azért érdemes a környéket bejárni és hívni. Esetleg érdeklődjetek a környékbeliektől. Szerintem csak kezdi bontogatni a szárnyait, pont abban a korban van, az ivartalanítással nem szűnik meg a kíváncsisága és a szabadságvágya sem. Szóval ne keseredj el akár hetek múlva is előkerülhet.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! ^^ Elmegyek a szomszédokhoz,mert lehet,hogy bezárták őt valahova :/ csak attól félek,hogy egy kutya széttépte,stb..
2015. márc. 21. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!