Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély arra hogy visszajön?
Figyelt kérdés
A barátommal(akivel mellesleg egy suliba járunk) 3 hete és 4 napja szakítottunk. 4 hónapig voltunk együtt, de előtte legjobb barátok voltunk és már akkor szerettük egymást. Hogy miért nem jöttünk össze? Én sem tudom. Azzal az indokkal szakított velem hogy ő már nem szeret annyira mint az elején. Aztán 3 nap múlva írt és beszélgettünk azután már nem. Pénteken találkoztunk és visszaakartam adni neki a nyakláncot amit nekem vett de nem fogadta el. Pár perc múlva már csókolóztunk. De a szemembe mondta hogy már nem szeret de nem jobb neki nélkülem és hiányzom neki. Most ia beszélgetünk de olyan rideg. Semmitmondó válaszai vannak. Szerintetek vissza fog jönni hozzám? Vagy ha nem akkor mennyi időbe fog telni amíg elfeljtem így hogy egy suliba járunk?2016. szept. 4. 21:47
1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy bocsánatot kérek ha valamit rosszul írtam vagy kicsit érthetetlen de fáradt vagyok. Plusz azt mondta hogy nem törölte ki a közös képeinket. Miért?
2016. szept. 4. 21:49
2/4 anonim válasza:
Nem szeret teged.
Csak kihasznal.
Megcsokolt, erzelmek nelkul, mert pont ott voltal- talan meg meg is sajnalt, kivant. Ez nem szerelem.
Ha ennyi ideig szeretett volna, azalatt a negy nap alatt nem szeret csak ugy ki beloled.
Felejtsd el ot. Keress jobbat. Ne akard visszaszerezni, mert ez halott dolog. Sajnalom ez a velemenyem :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ. Igen ezen már én is gondolkodtam hogy kihasznál csak olyan jól esett ez a csók mert én szeretem.
2016. szept. 5. 06:18
4/4 anonim válasza:
Igen, van esély! Volt már négyszer mentünk szét mert indulatosan összevesztünk! Perzselő szerelem van mind a kettőnknél, sokszor ez is a baj! Ismerjük egymást, ismerjük régről, Visszafogunk találni egymásra most is, pedig ilyenkor eltiltás, kommunikáció hiány van hetekig. Valahol mind a kettőnknek meg kellene találni a középutat, sajnos ennek a hiánya mindig konfliktus lessz. Véleményem, mindig lehet újra kezdeni számtalanszor ha két ember szereti egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!