Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Segítség!
Van egy barátnőm akivel 2 hónapja vagyunk együtt,és most ide költözött a legjobb barátnője,egy pár hónapja történt mind ez, találkoztunk is de csak úgy h a barátnőm is ott volt,aztàn múlt kezdett hivogatni hogy menjek el egy talira vele mert fontos dolgot akar nkm mondani,a barátnőmnek természetesen azt mondtam hogy a haverjaimmal leszek, taliztunk beszélgettünk,(minden nap)
És ezután pedig olyan történt amit életem végéig bánni fogok
Jöttünk haza és azt mondta hogy menjek fel nála,ott megragadott és nm is akartam valahogy leállítani mert csak arra tudtam gondolni hogy milyen régen nm csináltam már meg ilyesmi és lefeküdtem vele(nem védekeztünk,azt mondta majd vesz be tabit),ma pedig arra hív hogy ő terhes,és elküldte nekem a pozitív eredményt
Most nm tudok mit csinálni,megöl az ideg mert egyrészt a barátnőm mit fog mondani másrészt pedig én meg nm érzem magam felkészülve az apasagra,kérlek segítsetek most mi a francot csináljak ? Lemondani nem fogom mert az már bunkóság lenne
Mit tegyek?
Hogy mondjam el a barátnőmnek?
18/F

#6 mellé lőttél srác/lány!!! :D
2-es vagyok. Egyest kb. 99%, hogy meg életemben nem láttam. ;)
De ha gondolod irj ra 1-esre...

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!