Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha ilyen anyukam?
Ha nekem mar min 2 evvel idosebb baratom van es anyanak eppen nem tetszik valamije akkor eltilt tole. Ez normalis egy szulotol? :(
Igazabol 14 eves vagyok es szerelmes vagyok egy 4 evvel idosebb fiuba de nem johetunk ossze anya miatt es ezert varni kell addig amig 16 nem leszek :(
Anyukamnak van igaza ugye? :(
de nem élnek együtt az a baj...Apukámnak van egy felesége és gyerekei...hozzájuk ritkán járok...
Szóval anya a főnök:(
Hát. Akkor nem marad más, mint a teljes őszinteség anyukádnak.
Elmondod neki, hogy te ezt a fiút szereted és, hogy szerelmes vagy belé, és te ezt az egész kapcsolatot komolyan gondolnád és, hogy ő is így gondolná ezt és ő képes rád várni hosszú-hosszú ideig ( és itt elmondod neki, hogy mióta ismered vagy, hogy mióta vár rád) (és még kicsit mondod neki a sablon beszédet, meg a rizsát, hogy nem tesz semmi rosszat és meggondolatlanságot. Érted amire gondolok nem? Győzködni, győzköni kell, hogy valóban akarod ezt a kapcsolatot a sráccal. Hidd el, ha anyukád látni fogja rajtad, hogy akarod akkor engedni fogja :)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!