Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha anyukám tudja ki tetszik? Nektek hogy volt?
Nagyon tetszik egy fiú és anyukám ma tudta meg hogy ki . Mivel nekem ez az első komolyabb helyzet hogy tetszen valaki nagyon szokatlan mert még soha nem beszéltem erről anyukámmal . Más is beavatja a szüleit ? Picit nyugtalanít hogy tudja. Mi a véleményetek erről ? :)
15/L
anuyka függő :D van olyan aki túlpörgeti a témát, van olyan anyuka aki lazára veszi a dolgokat...változó
persze ez csak az én véleményem:D 17/f
Természetesen nem gong hogy tudja anyukád.
Ilyenkor jön rá az ember hogy az ő pici lánya egyszer csak igazi nővé érik . Lehet hogy eleinte védeni szeretne a fiutol. És egy anyának nagyon is jól esik ha a lánya elmondja neki hogy kibe szerelmes .
Igy az anyukád érezni foglya hogy bízol benné. :)
Tényleg anyuka függő a helyzet..
Nekem anyukám ilyen téren szinte mindent tud. Az elején én is féltem, hogy belekontárkodik, viszont meglepő, hogy semmit nem tett.. Azóta sokkal jobb a kapcsolatunk is anyával. :)
16 eves vagyok es eddig anyukam csak a sztar fellangolos szerelmeimet tudta - alltalaban adott esetben a szemely volt a hatterkepem a telefonomban es latta:D😂 meg mondtam is neki rola egy-ket dolgot:D
De aki tenyleg tetszet azt csak a noverem (31eves) tudja:))
Ugy vagyunk vele ha valami lesz szolunk anyanak!😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!