Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 13L Anyukám furán reagálta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13L Anyukám furán reagálta le, hogy van barátom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egy aranyos fiúval összejöttem. Amikor anyukámnak elmondtam nem reagalta le rosszul, de jól se. Inkább meglepődött. Vagy én nem is tudom, lehet hogy félt engem...VALAKI SEGÍTSEN! HOGYAN REAGALJAM LE A HELYZETET?? Lehet amúgy hogy túl korai. De nekem így jött össze... a válaszokat előre is koszonom😄

2016. nov. 25. 23:15
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Egyértelműen félt és sajnos van mitől, fiatal vagy, nyílván nem szeretné, hogy hülyeséget csinálj..
2016. nov. 25. 23:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess anyuddal!Egyébként a barátod hány éves?
2016. nov. 25. 23:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólóval.

Gondolom elmondta már neked a felvilágosítást és nem szeretné, hogy baromságot csináljatok.

2016. nov. 25. 23:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Meglepődött. Lehet azért, mert...

- korainak tartja még

- a kapcsolatok nagy része ilyenkor nem marad meg életreszólóan

- nem akarja, hogy k**** legyél a srác miatt

- esetleg megdöbbent azon, hogy telik az idő, az ő kislánya, akit 13 éve világra hozott, már kapcsolatban áll. Hidd el később az időt te is gyorsabbnak fogod érzékelni, most ilyenkor még minden olyan lassan telik, de 23 felett már csak úgy kapkodod majd a fejed, hogy milyen gyorsan telik az idő. 30 felett meg végképp.

2016. nov. 25. 23:36
 5/9 A kérdező kommentje:
A baratom velem egyidős 13 éves:) ma reggel beszéltem anyukámmal es azt mondta jól esik h elmondtam neki csak nagyon vigyázzak. Meghívott h menjünk el sétálni. Anyu azt mondta 1 órát setaljak. Szerintetek ez így oké(az egy órára értem) ? :))
2016. nov. 26. 08:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Na látod, hogy csak beszélni kellett? :)

Persze, hogy okés.Az időt mindig tartsd be és később majd többet is engedni fog. :)

Ha bármi segítség kell, bátran írj rám! :)

#1 voltam.

2016. nov. 26. 08:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Mármint a 2-es voltam. :)
2016. nov. 26. 08:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. ❤ Rendben rádírok ha valami van:))
2016. nov. 26. 08:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit. :)

Sok boldogságot! :)

2016. nov. 26. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!