Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne csinálnom szerintetek? Többi lent
#3. vagyok
Én nem értek egyet azzal, hogy elmond neki az érzéseid. Igazm hogy azt írtam, hogy "Amit tehetsz, hogy te is keresed az ő társaságát, hogy lássa, hogy érdekel téged." - ezzel nem úgy értettem, hogy oda mész hozzá és elmondod neki hogy szereted... hanem úgy értettem, hogy nyiss felé, te is keresd az ő társaságát, ha kedves vagy hozzá, ha te is írsz neki (nem csak ő neked), ezzel is ki mutatod neki, hogy tetszik neked... ha már úgy látod, hogy úgy közeledik feléd, mint aki tényleg akar valamit, akkot te is tegyél felé komolyabb lépést... Sok szerencsét, remélem hogy sikerrel jársz! :)
Megint #3. vagyok.
Nem baj, azért legyél vele élőben nagyon kedves, lássa rajtad hogy érdekel téged.
Azért néha rá írhatnál, megkérdezhetnéd tőle hogy van, mi ujság, hogy telik a napja... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!