Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Magány ellen mi a jó megoldás?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magány ellen mi a jó megoldás?

Figyelt kérdés

Introvertált fiú vagyok és általában jól megvagyok így egyedül. Amikor kell egy kis társaság akkor dumálok haverokkal de utána olyan lesz mind előtte valami hiányzik.

Sokat hallgatok zenét az le is köt, de utána is vissza jön ez az érzés.

Lehet talán az a gond hogy nincsen barátnőm.

Tudom kamasz kor amikor nagyon "kellenek" a csajok de nem hiszem ez lenne feltétlenül a gond.

(Ez természetesen nem volt mindig így csak azt veszem észre hogy így 14-éves korom vége fel van ez így).

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

14/F

2016. dec. 23. 22:49
 1/7 A kérdező kommentje:

Ez mindig is érdekelt.

--> Sokat hallottam lányoktól hogy tetszik a mosolya azon mi oly szép? Előre köszönöm erre is a válaszokat!

2016. dec. 23. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem látod a szépet a mosolyban?:OOOOOOOOOO Veled van valami baj...
2016. dec. 23. 23:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Találj valami hobbit!

Rúgj ki a hámból!!

16/L

Amugy én is ilyen vagyok...

2016. dec. 23. 23:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen tényleg nem látom mi olyan szép más vigyorában:D
2016. dec. 23. 23:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyugi én se látom a mosolyban a szépet mindig is hidegen hagyott, de nem csak ez hanem amikor a fiúk meg a lányok halálra puszilgatják ölelik egymást barátságból vagy szerelemből. Engem sose hatott meg. Keress magadnak hobbit építsd a jövőd én is ezt teszem. Egyedül vagyok csak pár barátom van de nem tűnik fel mert dolgozom azt amit szeretek amellett hogy gimibe járok és majd egyetemre szeretnék felvételizni. Szóval abba nem tudok segíteni hogyan ne legyél magányos de ha lefoglalod magad tanulással és a munkáddal/hobbydal észre se fogod venni. 16F
2016. dec. 24. 11:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Munkára már régebb óta szeretnék menni de majd csak jövő nyártót mehetek és akkor is csak 20-napra (Ilyen diák munka).
2016. dec. 24. 11:31
 7/7 anonim ***** válasza:

tanulj,tanulj,tanulj és sportolj.

ezzel lekötöd magad+társaságban is leszel

2017. jan. 13. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!