Egér ellen jó megoldás lenne ez?
A "biztonság kedvéért"? Most van egér, vagy nincs egér?
Mert csak úgy, ha nincs egér, véletlenül se szórj szét mérget a lakásodban! Ki tudja, mikor fogja tévedésből fölcsipegetni egy csúszó-mászó kisgyerek, vagy szép apránként te fogod belélegezni a porát...
Egérirtásra sem ez a célravezető lakáson belül, mert az egér megeszi, és behúzódik az egérlyukba meghalni, te meg keresheted, hogy honnan is jön a dögszag.
A csalétek meg a méreg az két dolog! Én mérget nem használnék, tegyél ki klasszikus egérfogót, benne étcsokival, az a legjobb (a sajtot csak a Jerry szereti).
Egy biztos, állatbarát és ökológ megoldás.
Ez a teljesen bevált csapda!
Cserélhető a csali benne, mert az fogy minden fogás alkalmával. Nekem három egérfogás alatt ki is ürült.
Mikor eldöntöttem hogy nem fogom etetni a dögöket mielőtt eltörné a csapda a gerincüket kitaláltam egy spórolós megoldást erre a problémára, most tökéletes a csapda!...
Amikor "beizzítod" a csapdát, le kell venni a kupakot a csaliról. Na azt nem kell levenni róla, csak kifúrni egy 5-ös fúróval. Érzi az illatát, rámegy, de nem tudja kinyalni belőle!
Most tuti a cucc!
A méregtől megdöglött egérnek nincs szaga. Nem büdös. elszárad mint egy levél.
Az előnye , hogy nem kötik össze a halálokot a csapdával beviszik a fészekbe, és az egész családot kiirtod.
A minden csapdás dolog csak hobbi.
Mérget én biztos nem szórnék szét , van erre speciális doboz ami biztosítja, hogy csak az egér férjen a méreghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!