Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy mit csináljak? 14F
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályba akibe beleszerettem.Úgy érzem hogy hogy ő is többet érez irántam.Többször is ölelkeztünk már volt hogy egy percig is és több órán is melletem ül.Most jött a szünet és hiányzik.Tegnap este azt álmodtam hogy együtt vagyunk és fogtuk egymás kezét.Hallotam olyat hogy az álmok a jövőt mutatják meg.
Elhívjam randizni vagy elmondjam neki mit álmodtam?
2016. dec. 23. 10:04
1/4 anonim 

válasza:

Szerintem az álmoddal nem fáraszd, de a randi nagyon jó ötlet;) csak hajrá:)
2/4 anonim 

válasza:

Mondhat bárki bármit. Ha az én álmaim beteljesedtek volna a legtöbb szörnyű lenne. Na de visszatérve rád, elhívhatod randizni. De szerintem az álmodról ne beszélj.
3/4 anonim 

válasza:

Hívd el egy sütire vagy kávéra a két ünnep között! :)
A lányok szeretik ha a fiú kezdeményez, főleg ha elhívja valahová.
Sok sikert! :)
4/4 anonim 

válasza:

ha hiányzik akkor keresd fel, hívd el csak szimplán egy sütire, vagy akármire :D akkor kiderül, hogy valóban többet érez-e. :D 14/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!