Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szerelmemhez, hogyan közeledjek?
Egy műsorban szerepeltem, ahol ez a bizonyos srác technikus volt. Évfolyamtársam egyébként, egymás mellett van a termünk is, eddig is tetszett, de nem figyeltem fel rá annyira. De a műsor óta, december elejétől csak rá tudok gondolni...
Nagyon okos, intelligens, művelt, szerény, helyes és teljesen jól kijövünk, ami a Facebookot illeti. Sokat szoktunk beszélni ott, egy hullámhosszon vagyunk, az ízlésünk hasonló, de előben a kettőnk közti kommunikáció a köszönésben kimerül. Hogyan tudnék közeledni hozzá? Mit tehetek, hogy jobban megismerjem? Sokan ismerik a baráti társaságomból, nem volt még baràtnője..
16 éves vagyok és sosem éreztem még ehhez foghatót.. bizsereg a gyomrom ha rá gondolok, másképp ver a szivem, boldog vagyok, olykor szomorú.. Nem tudom mi tèvő legyek.. segítsetek kérlek. Együtt tudnánk Szilveszterezni, de nem tudom mennyire lenne jó ötlet...
16f
Azt írtad, hogy nem volt még barátnője, tehát valószínűleg hetero, ahogy kiveszem a szavaidból.
Ha hetero miért akarsz felé közeledni, meleg létedre?
Ha meg meleg, akkor az tuti? 100%-ra tudod azt, hogy ő homoszexuális?
Ha nem tudsz róla ilyeneket, akkor nem gondolod, hogy először ezt ki kéne deríteni, és ha teljesen hetero akkor elfelejteni a francba, mert a végén akkora lelki trauma érhet, amekkorára még soha nem számítottál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!