Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Első szerelmemhez, hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szerelmemhez, hogyan közeledjek?

Figyelt kérdés

Egy műsorban szerepeltem, ahol ez a bizonyos srác technikus volt. Évfolyamtársam egyébként, egymás mellett van a termünk is, eddig is tetszett, de nem figyeltem fel rá annyira. De a műsor óta, december elejétől csak rá tudok gondolni...

Nagyon okos, intelligens, művelt, szerény, helyes és teljesen jól kijövünk, ami a Facebookot illeti. Sokat szoktunk beszélni ott, egy hullámhosszon vagyunk, az ízlésünk hasonló, de előben a kettőnk közti kommunikáció a köszönésben kimerül. Hogyan tudnék közeledni hozzá? Mit tehetek, hogy jobban megismerjem? Sokan ismerik a baráti társaságomból, nem volt még baràtnője..

16 éves vagyok és sosem éreztem még ehhez foghatót.. bizsereg a gyomrom ha rá gondolok, másképp ver a szivem, boldog vagyok, olykor szomorú.. Nem tudom mi tèvő legyek.. segítsetek kérlek. Együtt tudnánk Szilveszterezni, de nem tudom mennyire lenne jó ötlet...

16f

2016. dec. 22. 21:43
 1/3 anonim válasza:
De cuki vagy :_)
2016. dec. 22. 21:46
 2/3 anonim ***** válasza:
83%
Hű, mennyit fogsz még szívni az életben. Már előre látom..
2016. dec. 22. 22:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Azt írtad, hogy nem volt még barátnője, tehát valószínűleg hetero, ahogy kiveszem a szavaidból.

Ha hetero miért akarsz felé közeledni, meleg létedre?

Ha meg meleg, akkor az tuti? 100%-ra tudod azt, hogy ő homoszexuális?

Ha nem tudsz róla ilyeneket, akkor nem gondolod, hogy először ezt ki kéne deríteni, és ha teljesen hetero akkor elfelejteni a francba, mert a végén akkora lelki trauma érhet, amekkorára még soha nem számítottál?

2016. dec. 23. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!