Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány biszex mint én nem tudom hogy közeledjek hozzá. Jelenleg haragszik rám. Hogy próbálják meg közeledni?
Figyelt kérdés
2016. okt. 27. 16:03
1/4 anonim válasza:
Először mindenképp a konfliktust kell rendeznetek. Békülj ki vele, kérj bocsánatot, ha az sikerül, akkor már sokkal közelebb kerültetek egymáshoz.
2/4 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kértem de konkrétan a semmiért.. De le se szarja
2016. okt. 28. 06:23
4/4 anonim válasza:
Egy biszex lányt hagyjál békén, abból neked semmi jó nem fog kisülni. Ha meg nem volt miért bocsánatot kérni, akkor neked kellett volna lesz..ni a lányt. Ne is foglalkozz vele!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!