Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan közeledjek Dokinőhöz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiliacordata kérdése:

Hogyan közeledjek Dokinőhöz nőként?

Figyelt kérdés
41 éves nőként pár hete beleszerettem egy nőbe. Plátói dolog ez, nem tudok közelíteni. Mit csináljak? Az érzés teljesen egyértelmű számomra. Valami volt is közöttünk, de mivan ha csak bebeszélem magamnak, mert annyira akarom. Nem tudom hogy közeledjek, dokinő és már csak egyszer megyek visza hozzá.

#Dokinőbe
2016. dec. 15. 23:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"Valami volt is közöttünk"

Ha ezt a kicsi, ám igencsak fontos részletet tisztáznánk, akkor könnyebb lenne megítélni hogy valóban volt "valami" vagy tényleg csak bebeszéled magadnak...

2016. dec. 15. 23:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Fú gyerekek én nem értem. Ez egy anonim oldal, de még így sem meri elmondani, hogy mi történt. Így hogy segítsünk?
2016. dec. 15. 23:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Megakadt a levegő mikor egymás szemébe néztünk,egy szót nem szóltunk,nem vagyok az a hallgatag típus mégis így volt.De Ő is csak mosolygott,gyönyörű a mosolya.Mikor vizsgálat közben hozzám ért olyan volt mintha egyek lennénk.Én ilyet még nem éreztem.Én tudom hogy Ő nem házas de ő meg tudja rólam hogy az vagyok.
2016. dec. 15. 23:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Reméltem hogy ennél konkrétabb dolog történt..

Az hogy visszamosolygott rád, az lehet sima kedvesség, oldván a feszültséget, ugyebár mégiscsak orvosnál voltál...

Sajnos, szerintem, ez nem jelent semmi pozitívumot olyan értelemben amilyenben Te szeretnéd hogy jelentsen :(

Én szurkolok neked...

2016. dec. 15. 23:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el valahová, kezdeményezd a találkozást. Nem veszíthetsz semmit. A benned lévő érzéseket pedig urald, puhatolozz!
2016. dec. 15. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!