Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NelliEmily kérdése:
Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már lassan egy és fél éve együtt vagyok a barátommal. Viszont ez a kapcsolat nem megy gördülékenyen nagyon sok baj adódott eddig és ez miatt most mennek a veszekedések. Amikor egy évesek lettünk a barátom szakított velem valami ismeretlen okból kifolyólag. Nagyon nehezen, de elfogadtam. Aztán visszajött hozzám, hogy szeret. Rá négy hónapra ismét szakítottunk. Aztán megint összejöttünk, nem tudom hogy ez önmagában normális-e de én még hozzáteszem azt, hogy amikor szakítottunk mind a kétszer más lánnyal is együtt volt vagy csak lefeküdt velük. Most ott tartunk hogy nem tudok túllépni a múlton folyamatosan kísért. Szerintetek van még remény?2016. dec. 19. 21:51
1/2 anonim 

válasza:

Eleg halott dolognak tunik ez en nekem . Ne hagyd hogy szorakozzon veled .
2/2 Oxidbogár 

válasza:

Sajnálom,hogy ezt kell mondanom,de hagyd a pi***ba!
Tudod miért!!!! Mert ez egy lehetetlen kapcsolat,vagy te aki teljesen máshogy lát egy kapcsolatot( jó értelembe)!
Van a barátod akinek nem vagy másra jó,mint ,hogy legyen valaki akin kiélheti magát.... ha tudod hagyd fel ezt az egészet,és találni fogsz ehelyett a ****** helyett olyat,aki megérdemel! ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!