Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha beleszerettem egy fiúba? (bővebben lent! )
Na szóval. Az egyik osztálytársam aki eddig egyáltalán nem érdekelt, mellé ültetett a tanár. Aztán mindenre rávettem, minden órán beszélgettünk.
Aztán miattam csinált magának facebookot és ott is beszéltünk 0-24órában.
Ugyanazt csinálta mint én, felfedeztük hogy nagyon sok közös dolog van bennünk.
Imádtam vele beszélni.
Aztán a barátnőm megtudta hogy szerelmes vagyok belé. Aztán már majdnem az egész barátiköröm... És az egyetlen szarkeverő barátnőm is rájött.
Nahát ő ráírt a srácra és elmodnta hogy szerelmes vagyok belé. A srác vissza küldte nekem. Én elmondtam a lánynak hogy most mért kellet elmondania neki ezt megtudta a fiú, és összevesztünk. Aztán 1héten keresztül nem is beszéltünk.De végül valahogy megint csak elkezdtünk.Cicáztuk egymást elkezdtünk perverzkedni...Bevalotta hogy szerelmes volt belém.
De már abba a csajba van bele zúgva aki bekevert nekünk.
Egyre jobban elhanyagolt. Az iskolában is. Mára már nem beszélünk. Esetleg suliba egy pár szót...
Mi lehet most?
Mitcsináljak?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!