Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha beleszerettem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha beleszerettem egy fiúba? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Na szóval. Az egyik osztálytársam aki eddig egyáltalán nem érdekelt, mellé ültetett a tanár. Aztán mindenre rávettem, minden órán beszélgettünk.

Aztán miattam csinált magának facebookot és ott is beszéltünk 0-24órában.

Ugyanazt csinálta mint én, felfedeztük hogy nagyon sok közös dolog van bennünk.

Imádtam vele beszélni.

Aztán a barátnőm megtudta hogy szerelmes vagyok belé. Aztán már majdnem az egész barátiköröm... És az egyetlen szarkeverő barátnőm is rájött.

Nahát ő ráírt a srácra és elmodnta hogy szerelmes vagyok belé. A srác vissza küldte nekem. Én elmondtam a lánynak hogy most mért kellet elmondania neki ezt megtudta a fiú, és összevesztünk. Aztán 1héten keresztül nem is beszéltünk.De végül valahogy megint csak elkezdtünk.Cicáztuk egymást elkezdtünk perverzkedni...Bevalotta hogy szerelmes volt belém.

De már abba a csajba van bele zúgva aki bekevert nekünk.

Egyre jobban elhanyagolt. Az iskolában is. Mára már nem beszélünk. Esetleg suliba egy pár szót...

Mi lehet most?

Mitcsináljak?

2016. dec. 16. 14:56
 1/2 anonim ***** válasza:
add fel...ha azt mondta mást szeret akkor neked azt tiszteletben kell tartanod..peched van hogy egy szarkeverőt választott helyetted de sajnos előfordul...suliba meg nézd levegőnek ne is köszönj neki ne reagálj semmire amit mond mintha nem is létezne és akkor elviselni se olyan szar
2016. dec. 16. 15:45
 2/2 okosóra ***** válasza:
Tuti tipp: vagy legyen egy csajbunyo amit vifeoznak es priviben elkuldod vagy tomegbunyo szintugy felveve ha megvered a szarkeverot akkor a srac imadni dog foleg ha nyapic es neked kene ot megvedened
2016. dec. 18. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!