Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Táborban voltam, ahol beleszerettem egy 17 éves fiúba. Én 14 vagyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy nagyon megtetszett, és van egypár közös vonásunk, de nem tud róla hogy tetszik nekem. És azt sem tudom hogy van-e barátnője. Mit csináljak??2016. aug. 4. 14:05
1/7 anonim válasza:
Most akkor beleszerettel vagy tetszik? Nem mindegy..
2/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk hogy inkább tetszik.
2016. aug. 4. 14:17
4/7 anonim válasza:
Jelöld be facebookon és beszélgess vele. Ha eleget beszéltetek akkor úgyis tudni fogod, hogy mi a teendőd. ;)
6/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem a táborvezetőnek volt. :D
Be van jelölve fészbúkon. Sőt... ő jelölt be engem.
Jobban átlátva a dolgokat, valószínű hogy nem is igazán szerettem belé, lehet hogy még csak nem is tetszik. Nem írtam, hogy nem rég szakítottunk a barátommal (tudom, az ilyen korban még nem komoly), talán ezért "kerestem" egy kicsit máshol vigaszt. És köszi a kommenteket :) ;)
2016. aug. 4. 20:29
7/7 anonim válasza:
És milyrn gyakran chateltek? Vagy már ezt a kérdést lezártad magadban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!