Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb fiú barátomba! Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Eddig nem tetszett mert úgy gondoltam nem az esetem,de észre sem vettem és beleszerettem.Most ott tartok ,hogy arról álmodozok mikor és hogyan jövünk össze stb.Eddig még nem volt barátom de volt már akibe szerelmes voltam.Ez az érzés teljesen kimúlt bennem,majd jött ő a legjobb barátom! Nem akarom neki elmondani.Sem össze jönni vele max. 5 év múlva. 15/L2016. júl. 26. 13:19
1/3 anonim válasza:
"Nem akarom neki elmondani.Sem össze jönni vele max. 5 év múlva"
Megválaszoltad a saját kérdésedet.
Persze várd meg amíg másba beleszeret és majd neked mesél róla hogy képzeld így meg képzeld úgy. Aztán meg ha nem vágsz jópofát akkor meg nem érti és számon kér hogy miért nem örülsz az ő örömének, nem is vagy igazi barát, aztán ennyi. Miért várnál ha kitisztázódott benned ez a dolog?
2/3 anonim válasza:
Jól vagy?
Megvárnád amíg valaki elviszi előled?
Ha annyira szerelmes vagy add neki a jeleket, aztán ha veszi a lapot és kölcsönös lépni fog, ha nem veszi a lapot akkor kezedbe kell venned az irányítást!
Hajrá!
3/3 anonim válasza:
Max. 5 év múlva LOL... Magad kérdését válaszoltad meg... Ha ilyen f****ságot kiírsz a kérdés végére, sose szeretted, csak megtetszett valamiért (pl. gazdag, jóképű, menő stb...), és most te se tudod, hogy mit akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!