Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akos000 kérdése:

Beleszerettem a legjobb barátomba, mit tegyek?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és beleszerettem a lányba aki a legjobb barátom és mindent elmondunk egymásnak.. Rengeteget beszélünk, hülyülünk, le szoktunk menni néha beszélgetni 2 en stb. De egy srácba állítólag szerelmes , vagy legalábbis volt. De ezt nem tőle tudom.. Volt egy lány akivel beszélgettem és csak a keresztnevét tudta, aztán másnap rákmereett a csajra.. Ami szerintem féltékenységre utal.. De nem tudom hogy mit tegyek. Ha elmondom neki és nagy valószínűéggel ő nemet mondd akkor oda a barátságunknak, de ha nem mondom el akkor meg szenvedek..

2016. jún. 20. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Hívd el valahová, de vigyázz, mert könnyen rámehet a barátságod is :/
2016. jún. 20. 11:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem érdemes tönkretenni a barátságot ez miatt. Esetleg ha nagyon nem bírod ki. Akkor lassan, nagyon óvatosan közeledj hozzá. Adj neki apró jeleket. De az tény, hogy a friendzoneból nehéz kikerülni:/
2016. jún. 20. 12:52
 3/5 A kérdező kommentje:
az a baj hogy ehhez az is hozzájön még hogy az osztálytársam...
2016. jún. 20. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Ááá barátom...a legrosszabb dolog a világon. :/ ugyanez a helyzet volt velem is, 2 évig tartottuk a kapcsolatot a lánnyal. Kihasznált ennyi idő után, pedig nem néztem volna ki belőle. Szakítottak volt barátjával, és hozzám járt amíg nem talált magának egy párt..utána lesz.rt, én pedig meguntam és elküldtem.

Óvatos legyél!

2016. jún. 20. 16:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Próbálom elfelejteni és nem belemenni ebbe a dologba :D Nyáriszünet remélem elég lesz.. Jöhetne egy 3. személy :D
2016. jún. 20. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!