Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy fiúba hogyan lépjek rajta túl? Valakivel volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Az történt hogy először úgy viselkedett velem mint aki marhára bír, és tényleg mindenki szerint összeillünk, meg tök jól kijövünk, és úgy nézünk ki mint akik járnak. De aztán pár barátja megtudta hogy szeretem és elmondta neki. Erre viszont az volt a válasz hogy inkább csak maradjunk barátok. Már eltelt egy jó idő és még mindig nem tudom kiverni a fejemből. Szerintetek mit csináljak?2016. aug. 2. 19:02
1/8 anonim válasza:
Menj el táborba. Meg pokemonozz. Aludj barátnődnél 3 napot.
Ilyenek.
Meg kerül el azt a helyet ahol összefutsz vele.
2/8 anonim válasza:
Nekem teljesen hasonlo volt, kevés eltéréssel.
Eleinte teljesen rendes volt, tényleg nagyon jól megvoltunk, a végén meg leszart...
Elfelejteni úgy a legkönnyebb, ha nem találkozol Vele... Ez Nekem kb 2 hónappal járt, hogy kiábránduljak belőle.
3/8 A kérdező kommentje:
köszi megpróbálom
2016. aug. 4. 13:41
4/8 anonim válasza:
Hasonló szituáció. Jól elvoltunk hülyültünk most meg mint két idegen még köszönni sem köszön.. Bár az én esetemben komoly a dolog (csak részemről) de mind ez több mint egy éve törént viszont én még mindig szeretem és nem tudom elfelejteni. Sok sikert.
5/8 A kérdező kommentje:
köszi
2016. aug. 5. 21:52
6/8 A kérdező kommentje:
már egy év is elmúlt és még mindig nem sikerült kiszeretnem belőle oedig mindent megpróbáltam most mit tegyek?
2017. jún. 29. 00:20
7/8 anonim válasza:
Attól függ... Osztálytársak vagytok? Minden nap látod? Mikor találkoztatok utoljára? Még mindig ugyanolyan a kapcsolatotok?
8/8 A kérdező kommentje:
Hát eddig osztálytársak voltunk de most másik iskolába kerülünk. Utoljára évzárón találkoztunk, és még mindig ugyanúgy viselkedik mint azelőtt hogy megtudta volna. Facen szoktunk még beszélgetni és akkor is tök jó fej meg poénkodik még mindig. Meg segített nekem ha kértem. Szóval igen még mindig ugyanolyan.
2017. júl. 2. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!