Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy fiúba, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

B.Alexke kérdése:

Beleszerettem egy fiúba, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Először csak aranyosnak tartottam, de a legjobb barátnőm ráébresztett, hogy az ha már csak attól,hogy látom elvörössödöm, és hogy attól ha rámnéz vagy csak épp szembenézünk, alig jutok levegőhöz, az eléggé a szerelem jele. Először nem akartam még magamnak se beismerni, de rádöbbentem, hogy igaz. A mi osztályunk a földszinten van, az övék pedig az emeleten. A folyósó végén, az ablak alatti radiátornár szoktam olvasni. Egyikszer pont ott voltam, amikor jött le a lépcsőn, és elment mellettem, amikor megláttam, hogy felém jön, úgy tettem mintha észre sem venném és próbáltam tovább olvasni, viszont mire elém ért, már nem kaptam levegőt, így szoszerint becsaptam az orra előtt a könyvet és berohantam az osztályunkba. Azótta sokszor hosszasan néz, meg ha én zavaromban elkapom a tekintetem akkor is. Amikor ráveszem magam, hogy megpróbáljak szembenézni vele, szándékosan kerüli a szemkontaktust. A fiu 18 lesz én pedig 14. De ne jöjjetek azzal, hogy túl nagy a korkülönbség, mert a szüleim között 14 év különbség van. Nem tudom, mit tegyek? Ne is mondjátok, hogy egyszerűen valjam be neki, mert még csak beszélő viszonyban sem vagyunk. Nincs barátnője, se testvére (ahogy nekem sincs), jól ismeri az osztályomból a fiukat, és még a szüleimet is.

2016. nov. 26. 15:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Elöszőr is kis csaj!!

Kezd el vele beszélgetni mint minden beszélgetés igy ez is egy sziával kezdődjön. Utána meg látod mi lesz.

Ha elakad a beszélgetés:

1.Tipikus Hogy vagy?

2.Milyen napod volt?

3.Derisd ki mi érdekli és probáj arról beszélni.

Remélem te nem az a Szent johanna gimi Renije vagy mert akkor ezekre lesznek elegek de majd írd meg hogy sikerül.

By: Nicole

2016. nov. 26. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!