Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mitől lehet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Alapból kicsit több lánybarátom van, mint fiú, valahogy jobban kijövök velük. Van egy lány, akit nagyon kedvelek és folyton megfogja a tekintetem, mert szépnek találom és akarva akaratlanul is mosolygok ha ránézek. A minap beszélgettünk egy kicsit többet és megcsókoltam, ő pedig hagyta és azt éreztem, hogy ő is hasonlóképpen érez irántam. De nem tudom, hogy ez pontosan szerelem-e, mert már ez megtörtént köztem és más lánybarátaim között is és a legtöbben viszonozták, ha megcsókoltam őlet. Kicsit többet érzek mint barátságot, de nem tudom, hogy ez egyáltalán egyelő a szerelemmel.

16/f

2016. dec. 16. 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem. Ez nem szerelem. Majd kinövöd. Minek csókolgatod a lány barátaid amúgy?
2016. dec. 16. 13:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Majd kapsz egyszer egy jó herpeszt és leszoksz erről a megcsókolom a haverjaimat témáról...
2016. dec. 16. 13:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!