Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem értem miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik egy lány az iskolában. Mikor hárman vagyunk ő a barátnője és én, sokkal másképpen viselkedik,

Például: jövünk haza az iskolából és hátat fordított nekem és folyamatosan azt nézte mikor jön a villamos, persze néha-néha rám nézett és mosolygott ha valami vicceset mondtam.Szerintetek miért csinálta, ennyire nem bír?

Szerintetek, hogy próbálkozzak nála, ha van esélyem.

2016. dec. 12. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Én max, arra tudok gondolni, hogyha ott a barátnője nem mer úgy érvényesülni előtted. Próbáld meg akkor, ha együl van :)

Én például a kapcsolatom elején nem mertem barátnőim előtt csókolózni, szóval akármi lehet, írj rá FB-on v valamilyen közösségi oldalon és akkor kiderül :D

2016. dec. 12. 17:40
 2/3 anonim ***** válasza:
egyedül*
2016. dec. 12. 17:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, beszéltem vele Facebookon igazából jól esett meg minden csak honnan tudhatom, hogy nem csak udvariasságból ír vissza?
2016. dec. 12. 17:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!