Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan vallhatnám be?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vallhatnám be?

Figyelt kérdés

Több, mint fél éve tetszik egy fiú az évfolyamomról. Ezalatt az idő alatt kismilliószor értettük már egymást félre, szóval úgy vagyok vele, hogy jobb tiszta vizet önteni a pohárba. Fogalmam sincs ő jelenleg most hogy viszonyul hozzám. Gondoltam már arra is, hogy valamelyik közös barátunkat ráállítom a témára, de feleslegesen nem szeretnék beavatni senkit.

Szóval szünet előtt mindenképpen el szeretném neki mondani a dolgot. Nem akarom félrehívni vagy ilyesmi, mert egy ilyen szituációban valószínűleg megszólalni sem mernék és nagyon beégnék. Csak úgy spontán és lazán, mintha csak tök véletlenül jutna épp pont akkor eszembe, hogy én most be akarok vallani valamit. Ehhez viszont kell egy szituáció, amit nem tudom, hogy teremthetnék meg. Egy ,,Boldog karácsonyt!" után túl suta lenne halkan odamondani? Vagy esetleg várjam meg suli után?

2016. dec. 10. 22:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Amikor ketten vagytok normálisan mond el. És szünet előt.
2016. dec. 10. 23:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen akkor mondd el neki, amikor kettesben vagytok.

Most gondold el, bevallod ezt neki, a haverjaitok körülöttetek, a srác le van dermedve, a haverok is.

Kínos szituációt hoznál létre, kínosabbat, mintha félrehívnád.

És ne húzd, mindenképpen szünet előtt, és leírhatnád azt is, hogy mi történt! :D

2016. dec. 11. 00:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Amikor kettesben vagytok mond meg neki:)

Es tenyleg leirhatod hogy mi lett^^

2016. dec. 11. 00:32
 4/5 anonim válasza:
100%

Nem azt írom, hogy mit tennék a helyedben, hanem, hogy mit fogadnék a srác helyében szívesen.

Kétféle szituáció létezik.

1) a srác is szeret téged csak ugyanúgy hezitál mint te... na azt a mai srácokról érdemes tudni, hogy ilyen helyzetben még nehezebben nyílnak meg (sok esetben) mint a lányok, tehát lehet, hogy nem mutatja ki, de talán egyformán éreztek egymás iránt. Ha ez így van akkor, ha félre hívod és elmondod neki akkor nincs az az Isten, hogy rosszul fogadja az kizárt.

2) a srác nem szeret maximum kedvel, vagy szúrna (már bocs) de nem akar semmi mást a szexuális vágyai kielégítésén kívül. Az viszont azért gáz mert, lehet képes lenne megjátszani, hogy szeret aztán sürgetné a szoros együttlétet és abból jó nem sülne ki... ha viszont korrekt és szimplán elutasít akkor még mindig jobb, mintha tovább hezitálnál és fecsérelnéd az idődet.... én rengetegszer elb*sztam az időmet így és mindet bánom a mai napig....

Csak okosan ;)

20F

2016. dec. 11. 00:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Szünet előtt mehetne. De ne legyen spontán, mert az eléggé kínos eredményt tudna hozni. Legalábbis én nagyon ledöbbennék és talán próbálnálak is kerülni utána. A srác mutatott vagy mondott számodra jó dolgokat? Ha igen, akkor miket?
2016. dec. 11. 09:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!