Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ez a szerelem olyan, mint rég?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem is húznám tovább a szót , belevágok a mesélésbe. Szóval 2015 nyarán megismertem egy lányt (egy táborban) , rengeteget beszélgettünk és beleszerettem a tábor alatt , láthatólag ő is kedvelt (jobban,mint egy barát) . A következő egy évben sokat találkoztunk és beszélgettünk ,de mikor úgy döntettem , hogy elmondom az érzéseimet (1 évet vártam) már keső volt. Szerintem "kiszeretett" belőlem . Akkor jött a tipikus "barátzóna" amit én nem akartam , így elég sokáig nem is kerestem őt , de végül muszáj volt megbeszéljem vele a dolgot , mert ő azt hitte , hogy én ezzel bántani akarom (ami miatt nem kölcsönös a szerelme) , de szó sem volt ilyenről , soha nem bántanám . Tehát ismét elkezdtünk beszélgetni és találkozgatni , kezdem azt érezni , hogy olyan lelkes megint , mint az elején volt. Csak egy probléma van , elméletileg van egy barátja . Nem tudom , hogy csak azért ír nekem , mert szeret , mint barát , vagy mert ismét kezd belém szeretni . Újra lehet olyan ez a kimondatlan szerelem (részéről), mint az elején ? Vagy akaratom ellenére mégis barátzónába kerültem ?2016. dec. 10. 21:36
1/1 Szabolcsattila 

válasza:

Szerintem bármi lehetséges. Ha sokat találkoztok beszélgettek és akkor nem az állítólagos barátjával van lehet esélyed nála. Lehet hogy az elején barátzónába kerültél de onnan ki tudsz kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!