Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet ez a szerele...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet ez a szerelem olyan, mint rég?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem is húznám tovább a szót , belevágok a mesélésbe. Szóval 2015 nyarán megismertem egy lányt (egy táborban) , rengeteget beszélgettünk és beleszerettem a tábor alatt , láthatólag ő is kedvelt (jobban,mint egy barát) . A következő egy évben sokat találkoztunk és beszélgettünk ,de mikor úgy döntettem , hogy elmondom az érzéseimet (1 évet vártam) már keső volt. Szerintem "kiszeretett" belőlem . Akkor jött a tipikus "barátzóna" amit én nem akartam , így elég sokáig nem is kerestem őt , de végül muszáj volt megbeszéljem vele a dolgot , mert ő azt hitte , hogy én ezzel bántani akarom (ami miatt nem kölcsönös a szerelme) , de szó sem volt ilyenről , soha nem bántanám . Tehát ismét elkezdtünk beszélgetni és találkozgatni , kezdem azt érezni , hogy olyan lelkes megint , mint az elején volt. Csak egy probléma van , elméletileg van egy barátja . Nem tudom , hogy csak azért ír nekem , mert szeret , mint barát , vagy mert ismét kezd belém szeretni . Újra lehet olyan ez a kimondatlan szerelem (részéről), mint az elején ? Vagy akaratom ellenére mégis barátzónába kerültem ?

2016. dec. 10. 21:36
 1/1 Szabolcsattila ***** válasza:
Szerintem bármi lehetséges. Ha sokat találkoztok beszélgettek és akkor nem az állítólagos barátjával van lehet esélyed nála. Lehet hogy az elején barátzónába kerültél de onnan ki tudsz kerülni.
2016. dec. 10. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!