Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megengedjem e a barátomnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengedjem e a barátomnak hogy simogasson?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

16 éves vagyok a barátommal fél éve vagyok eggyütt de régebb óta ismerem nagyon jól, legjobb barátok is vagyunk egyszerre

És elkezdett tapizni, simogatni stb....

És nem tudom hogy csak azért kellek neki hogy tapizzon?

Mert nem tudom eldönteni

Nagyon szeretem és ő is engem

És nem tudom hogy engedjem e neki hogy tapizzon?meg ilyesmi?

Félek hogy korai és meg fogom bánni

Ti hogy vagytok vele?

Kérlek segitsetek

És normális válaszokat szeretnék:))

Köszönöm előre is!

2016. dec. 10. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem biztos nem csak erre kellessz neki! És ha már fél éve együtt vagytok, akk megengedheted neki! ;)
2016. dec. 10. 20:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2016. dec. 10. 21:00
 3/7 anonim válasza:
100%
Szia. Hidd el, nem késtek vele... én is 16 voltam, amikor összejöttem a párommal. Nem adtam magam egy évig. És miután éreztem, hogy bár nehéz neki, de kivárja a pillanatot, meggyőződtem, hogy nem csak azt akarja, nem is volt annyira görcsös az egész. Utólag bevallotta, hogy csak mégjobban felcsigázta az elérhetetlenség! Ez volt 12 évvel ezelőtt... és azóta már a felesége vagyok :) :) dönts, ahogy jónak látod, egyre figyelj: azért hagyd, mert te is akarod és NE CSAK miatta! :)
2016. dec. 10. 21:07
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagyon gratulánlok!!!

Bárcsak mi is igy végződnénk!

És ha idővel később(1,2 év)

Lefekszek vele akkor ugyanugy fog szeretni?

Arra gomdolok hogy ugye most kiváncsi hogy milyen vagyok

És ha megtörténik akkor már nem lesz kíváncsi és ha nem fog szeretni úgy?

Köszönöm hogy válaszoltál!

Remélem én is igy leszek mint te!:)

2016. dec. 10. 21:13
 5/7 anonim válasza:
100%
Nem gondolom, hogy ezen múlik, hogy szeretni fog-e X idő múlva. Az kicsit több mindentől függ :) és bár az igaz, hogy a jó élmények jobban összekötnek két embert, de azt is tanulni kell, hogy kinek mi a jó?! És ha kellőképpen figyelmes leszel, ha eljön az ideje, akkor biztosan nem leszel unalmas!
2016. dec. 10. 21:21
 6/7 anonim válasza:

Szia!

Az, hogy elkezdett simogatni/tapizni az abszolút nem annak a jele, hogy csak a tapizásra kellesz! Mivel fél éve vagytok együtt így abszolút nem korai, ráadásul a sima tapizás az nem vezethet semmi olyasmihez amit te meg fogsz bánni! Persze a tapizást is csak addig a mértékig engedd ameddig neked is jól esik. :)

2016. dec. 11. 23:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2016. dec. 15. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!