Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy újra érdekelje...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy újra érdekeljem és áldozatot hozzon értem?! /16L

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy a fiú akivel már lassan egy éve járok(szinte minden nap találkoztunk legalább 2-3órára) egyszerűen leszar. Mostanában átnéz rajtam és semmit nem tenne meg értem. Tehát ha nincs kedve mostmár egy héten csak 2-szer találkozni (ami azelott 6volt min.) keres egy olyan kifogást hogy pl fáradt vagy màr nem is hív sehova. Én meg arra várok hogy végre elhívjon olyan helyre ahol felvállal emberek előtt. (Mert eddig eddignem akartuk mutatni) Már beszéltem vele erről de semmi nem változott 4hónapja ilyen.

2016. dec. 5. 17:59
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
Beleunt a kapcsolatotokba. Talán már nem is szeret
2016. dec. 5. 18:27
 2/3 anonim ***** válasza:
NE feküdj le vele csak azért, hogy visszaszerezd. Próbáld te elhívni valahova. De ha már érzed, hogy nem olyan, akkor szakíts vele. Amúgy lehet, hogy csak sok dolga van, vagy stresszes vmi miatt.
2016. dec. 5. 18:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Esetleg ha te is tennél valamit ezért a kapcsolatért?

Kiábrándító tud ám lenni azt látni, hogy csak ő ad bele ebbe a kapcsolatba.

2016. dec. 6. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!