Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor pontosan mi lehet?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gali2 kérdése:

Most akkor pontosan mi lehet? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályunkban 16 éves én is az vagyok a minap szerelmet vallottam neki a Facebook-on tudom hülye vagyok XD de meg volt az oka ugyanis az osztályunk nagyon pletykás és mindent kibeszél meg aki a másikkal össze jön abba a párba belekötnek hogy miért nem tudom na szóval szerelmet vallottam neki ő vissza utasított normális módon nem bunkó módon szerencsére azt írta nekem sajnos nem jössz be aztán írtam neki rendben tehát elfogadtam mondta még nagyon meglepődött utána egy kicsit beszélgetünk elment aludni de úgy vettem észre a beszélgetésben én hogy annyira nem volt velem szemben annyira érdektelen mai is beszélgetünk facebook-on és itt is úgy vettem észre nem érdektelen velem szemben most akkor érdeklem csak még nem ismer eléggé vagy mi lehet ??? bocs a helyesírásért csak azzal hogy mondtad jelzőket nem rakok próbálok időt spórolni asszem :D telefonon vagyok a válaszokat előre is köszönöm :)
2016. dec. 4. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán nem a FB-n kellene lógni, hanem elvinni valahova, sétálgatni, beülni valahova, és négyszemközt beszélgetni...
2016. dec. 4. 19:24
 2/5 A kérdező kommentje:
igazad van nem tagadom de sajnos ez a lehetőség nem volt meg nekem
2016. dec. 4. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Szép, hosszú mondat lett...
2016. dec. 4. 19:31
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm XD
2016. dec. 4. 19:32
 5/5 Dreed ***** válasza:

Szerintem ne gondolj bele sokat,csak rendes volt és nem akart megbántani. Persze beszélgess vele továbbra is bátran,hátha közben kialakul valami.

Viszont Face-en szerelmet vallani elég necces dolog.

Akár sikerül,akár nem,hagyj fel a netes vallomásokkal és légy magabiztos,mond el neki személyesen.

Azt jobban értékelik,és ez így is helyes!

2016. dec. 4. 19:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!