Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a teendő és most vajon mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő és most vajon mi van köztünk?

Figyelt kérdés
Van egy srác,akivel egy bulin találkoztunk.Tök aranyos volt,amikor fáztam magától odaadta a kabátját,meg hazakísért és egyáltalán nem nyomult.Utána megkeresett facen és elkezdtünk beszélgetni.Mondta hogy a haverjai kérdezték tőle hogy miért nem smárolt de de biztos van barátom és így jobb,hogy nem tette meg.És ekkor még tényleg volt barátom.Aztán megkérdezte,hogy tudja hogy van barátom meg minden,de nincs e kedvem vele talizni? Én igent mondtam mert szimpi volt a srác meg aranyos így nem láttam semmi akadályát.Az este után mikor hazaért mondta hogy milyen kár hogy van barátom.Aztán közben elhívott többször is csak sajnos mindig közbejött valami,így a második találkozóra kicsit később került sor.Elmentünk iszogatni,ami hogy is mondjam túl jól sikerült így mind a ketten kissé "ittas" állapotba kerültünk,majd azon kaptam magam hogy csókolózunk.Az este folyamán sikerült benyúlnia a pólóm alá is.Mikor mennem kellett,hazakísért,majd meg öleltem és ő még mondta hogy :Van egy dolog amit még meg akartam tenni mielőtt hazamegyek és megcsókolt.Ez olyan romantikus volt,hogy még most is beleborzongok ha csak eszembe jut.Másnap szintén beszélgettünk facen(megjegyzem minden nap beszélünk és az esetek háromnegyedében ő ír)és megkérdezte,hogy van e barátom? Én erre azt mondtam neki,hogy nagyon bonyolult mert igazából ez egy se veled se nélküled kapcsolat csak még nem jutottunk el odáig hogy megbeszéljük.Erre azt válaszolta,hogy oké,csak tudni akarta hogy mi van.Én 2 nappal később szakítottam a barátommal az előbb említett okok miatt és amiatt mert rájöttem hogy menthetetlenül bejön a srác. Utána lévő héten találkoztunk ekkor már józanul és úgy is megcsókolt.Aztán megint rákérdezett,hogy most ugye nincs barátom,mondtam hogy nincs és erre mondta hogy megnyugodott akkor :).Erre rá még egy hétre találkoztunk.Mindketten egy buliból jöttünk és kicsit ittasak voltunk,itt már csókkal köszönt.Aztán egy padon megujjazott,meg majdnem szexre is került sor.Ezek után hazamentem és másnap is én írtam rá és ő egyre kevesebbet ír,közben meg mindig látom,hogy fenn van. Olyan mintha leszarna.Viszont egyik barátnőmnek meg neki van egy közös barátja és neki elvileg nagyon sokat mesélt rólam.Nem tudom,hogy most mit tegyek,rákérdezzek vagy ne ha igen akkor hogyan,vagy írjak rá vagy ne?Nem tudom mit tegyek,mert nem akarom elcseszni,mert nagyon fontos nekem.

2016. dec. 3. 19:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Már épp írni akartam ,hogy milyen jó olvasgatni az ilyen édes kis romantikus tini történeteket és nekem is ,hogy hiányzik ez a korszak és te milyen kis aranyos lány vagy és akkor megláttam hogy "aztán megujjazott és majdnem meg is dugott" és hangosan felröhögtem :D Hát ez váratlanul ért :DDDD Hát figyelj elképzelhetőnek tartom ám ,hogy most jól elrontottad mert könnyen odaadtad magad és ez nekem is annó párszor elvette a kedvemet egy lánytól. Ez valahogy olyan ... Fura nem tudom megfogalmazni. Nem kellett volna hagyni hogy megujjazzon :/

Tudom ez nem jó tanács inkább utólagos okoskodás szóval írok is valami hasznosat: Legalább 1 hétig ne írj vissza neki , néha megnézheted az üzeneteidet ,hogy lássa azt hogy te láttad. Ha nem kezd el kuncsorogni erőteljesen ,hogy jaj mi a baj valami rosszat csináltam? :,((( akkor inkább hagy a francba. De utána is legyél óvatos vele mert lehet csak megfektetni akar meg jól megujjazgatni padokon és kb ennyire kellesz neki.

Több tartás kellett volna kislányom. Mostmár mi aztán bogozhatjuk ki neked amit te összekuszáltál.

2016. dec. 4. 02:23
 12/12 A kérdező kommentje:
Azt írta,hogy azért nem írt,mert mostanában úgy elege lett a világból és antiszoc kedvében van :)
2016. dec. 4. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!