Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő és most vajon mi van köztünk?
Már épp írni akartam ,hogy milyen jó olvasgatni az ilyen édes kis romantikus tini történeteket és nekem is ,hogy hiányzik ez a korszak és te milyen kis aranyos lány vagy és akkor megláttam hogy "aztán megujjazott és majdnem meg is dugott" és hangosan felröhögtem :D Hát ez váratlanul ért :DDDD Hát figyelj elképzelhetőnek tartom ám ,hogy most jól elrontottad mert könnyen odaadtad magad és ez nekem is annó párszor elvette a kedvemet egy lánytól. Ez valahogy olyan ... Fura nem tudom megfogalmazni. Nem kellett volna hagyni hogy megujjazzon :/
Tudom ez nem jó tanács inkább utólagos okoskodás szóval írok is valami hasznosat: Legalább 1 hétig ne írj vissza neki , néha megnézheted az üzeneteidet ,hogy lássa azt hogy te láttad. Ha nem kezd el kuncsorogni erőteljesen ,hogy jaj mi a baj valami rosszat csináltam? :,((( akkor inkább hagy a francba. De utána is legyél óvatos vele mert lehet csak megfektetni akar meg jól megujjazgatni padokon és kb ennyire kellesz neki.
Több tartás kellett volna kislányom. Mostmár mi aztán bogozhatjuk ki neked amit te összekuszáltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!