Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nemtudom mi van köztünk? 14/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudom mi van köztünk? 14/L

Figyelt kérdés
Egyik fiu osztalytarsam keverve adja, mutatja a jeleket felém. Amikor oran egymas melle kell ulnunk akkor mostanaba probal megnevettetni, regebben meg inkabb csendes volt. Terdunk mindig összeér, régebben is és mostanába is. Ha ránézek mindig elmosolyodik, de a többi osztálytársamra is mosolyog. Egymás mellett álltunk, épp mutattam neki a lecket o meg tok kozel volt hozzam, osszeert a konyokunk. Info oran sokszor kéri a segitsegemet, de valamikor inkabb a padtársam segítségét. A legfontosabb h elmondtam neki hogy nekem bejon.

2016. nov. 17. 23:58
 1/4 anonim válasza:
Nem akarom el venni a kedved, de ezek alapján jó osztálytársak/barátok vagytok csupán. Persze lehet hogy tetszel neki, de ezekből arra nem derül fény. Az hogy mosolyog rád, össze ér a térdetek és hogy a könyökötök is, még nem jelent semmit. Ezek minden napis gesztusok, érintések.
2016. nov. 18. 00:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha tudja, hogy tetszik neked, akkor már biztos lépett volna valamit, hogyha fordítva is így lenne.

De az is lehet, hogy tetszel neki, csak 14 évesen inkább számítógépezni meg focizni szeretne, nem pedig csajozni. :D

2016. nov. 18. 01:41
 3/4 A kérdező kommentje:

#1 ertem, koszi a valaszt

#2 meglehet, meg eleg gyerekes. Koszi a valaszt

2016. nov. 18. 18:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Ebben a korban sajnos nem vagyunk elég tökösek.

Ha szeretnél tőle valamit,neked kell lépned.

15/f

2016. nov. 18. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!