Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van köztünk?
Figyelj szerelmem egy percre kérlek
Valami olyat erzek irántad amit meg soha senki nemtudott kiváltani belollem.talan teged ugy szeretlek mint senki mást ezelőtt.Valami furat erzek irántad,mert néha ugy ölelsz mintha soha többé nem akarnál elengedni és készen állnál megvédeni a világ összes szomorúságától..máskor pedig úgy mintha csak muszáj lenne.Van amikor hatalmas tüzet látok a szemedben és olyan szerelmet amit a világ minden kincséért sem cserélnél el.De van hogy csak úgy mint egy haverra aki számodra nem igazán jelent semmit. És ez fáj.mert nekem minden alkalommal felcsillan a szemem,mindig hatalmas szerelmet erzek irántad es a vilag legboldogabb emberévé teszel csupán a jelenleteddel.Amit te tudsz..és igazából csak megpróbálod kihasználni.Én pedig naiv fejemmel minden percben remélem,hogy szeretsz.
Igazabol ez nem is egy kerdes.csak ki kellett írnom magambol az érzéseimet.es gondoltam itt el is mondhatnatok hogy mi a véleményetek errol.
Szep estet mindenkinek : )
Huha😁😁azta:)
Nem akarlak megbantani de nem csak bekepzeled ezeket?
Marmint nem lehet hogy elvakit a szerelem es o csak baratkent tekint rad?
Csókolóztunk.nem egyszer.tehat gondolom érez valamit irántam.
De néha nagyon furán tud viselkedni.
Figyelj szívem, csak hogy tudd hogy valamiért én is csak te rád tudok gondolni, keresem a társaságod és mindig azon vagyok hogy megnevesselek még ha én szarul is érzem magam valami miatt, mikor megölellek az valami elképesztő nagy öröm számomra hogy a karjaimban tarthatlak és megvédhetlek
mindig téged nézlek a szemem sarkából :/ de úgy érzem mintha nem lenne esélyem nálad és ilyenkor tökre elmegy az életkedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!