Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetne ettől még valami köztünk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetne ettől még valami köztünk?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,és nagyon megtetszett egy 18 éves fiú,hónapokig gyötrődtem,hogy észrevegyen,majd besokalltam,és személyesen mentem oda hozzá bevallani,hogy tetszik és szeretnék ismerkedni vele.Ebben ő is benne volt,elkezdtünk dumálni Face-en,tökre úgy tűnt,hogy kedveljük egymást, mondta,hogy nagyon szép vagyok szerinte stb.Majd utána taliztunk,és ott nem olyannak tűnt,mintha túlságosan bejönnék neki,picit zavarban voltam,és nem sokat dumáltam,volt,hogy ő kezdett el beszélni.Másnap rám írt,hogy ez őt zavarta,és hiába vagyok nagyon szép,de nem vagyok az esete. Egyet nem értek: azt mondja szép vagyok (ezek szerint tetszem neki?),de akkor miért nem vagyok az esete?
2016. nov. 14. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Egy betonkeverő, egy betonfal, 2 db rothadó alma, egy lekváros befőtt, 2 hektó pálinka, egy szarvasbogár, egy ház, egy kontinens, egy műhold, egy nap, és 2 tejútrendszer lehet köztetek ezen infók alapján. Higgy nekem magas az iqm.
2016. nov. 14. 18:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy az esetem=a kisugárzásod, viselkedésed, személyiséged, beszédmódod, hangod, szókincsed, mozgásod, intelligenciád, vagy világnézeted nem jön be. Hogy szép vagy? Oké, de ez nem minden.
2016. nov. 14. 18:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Léteznek fiúk, akik nem csak a külsőre mennek rá.

Én se tudnék egy olyan lánnyal összejönni, akivel nem tudok normálisan beszélgetni.

2016. nov. 14. 19:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy szép vagy. Itt az élő példa, hogy vannak még fiúk akiknek nem a külső a fontos. De a kérdésedre válaszolva, nem hiszem. Ha a személyiséged nem jön be neki akkor tehetsz akármit, nem fog megkedvelni.

18F

2016. nov. 14. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!