Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a teendő és most vajon mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő és most vajon mi van köztünk?

Figyelt kérdés
Van egy srác,akivel egy bulin találkoztunk.Tök aranyos volt,amikor fáztam magától odaadta a kabátját,meg hazakísért és egyáltalán nem nyomult.Utána megkeresett facen és elkezdtünk beszélgetni.Mondta hogy a haverjai kérdezték tőle hogy miért nem smárolt de de biztos van barátom és így jobb,hogy nem tette meg.És ekkor még tényleg volt barátom.Aztán megkérdezte,hogy tudja hogy van barátom meg minden,de nincs e kedvem vele talizni? Én igent mondtam mert szimpi volt a srác meg aranyos így nem láttam semmi akadályát.Az este után mikor hazaért mondta hogy milyen kár hogy van barátom.Aztán közben elhívott többször is csak sajnos mindig közbejött valami,így a második találkozóra kicsit később került sor.Elmentünk iszogatni,ami hogy is mondjam túl jól sikerült így mind a ketten kissé "ittas" állapotba kerültünk,majd azon kaptam magam hogy csókolózunk.Az este folyamán sikerült benyúlnia a pólóm alá is.Mikor mennem kellett,hazakísért,majd meg öleltem és ő még mondta hogy :Van egy dolog amit még meg akartam tenni mielőtt hazamegyek és megcsókolt.Ez olyan romantikus volt,hogy még most is beleborzongok ha csak eszembe jut.Másnap szintén beszélgettünk facen(megjegyzem minden nap beszélünk és az esetek háromnegyedében ő ír)és megkérdezte,hogy van e barátom? Én erre azt mondtam neki,hogy nagyon bonyolult mert igazából ez egy se veled se nélküled kapcsolat csak még nem jutottunk el odáig hogy megbeszéljük.Erre azt válaszolta,hogy oké,csak tudni akarta hogy mi van.Én 2 nappal később szakítottam a barátommal az előbb említett okok miatt és amiatt mert rájöttem hogy menthetetlenül bejön a srác. Utána lévő héten találkoztunk ekkor már józanul és úgy is megcsókolt.Aztán megint rákérdezett,hogy most ugye nincs barátom,mondtam hogy nincs és erre mondta hogy megnyugodott akkor :).Erre rá még egy hétre találkoztunk.Mindketten egy buliból jöttünk és kicsit ittasak voltunk,itt már csókkal köszönt.Aztán egy padon megujjazott,meg majdnem szexre is került sor.Ezek után hazamentem és másnap is én írtam rá és ő egyre kevesebbet ír,közben meg mindig látom,hogy fenn van. Olyan mintha leszarna.Viszont egyik barátnőmnek meg neki van egy közös barátja és neki elvileg nagyon sokat mesélt rólam.Nem tudom,hogy most mit tegyek,rákérdezzek vagy ne ha igen akkor hogyan,vagy írjak rá vagy ne?Nem tudom mit tegyek,mert nem akarom elcseszni,mert nagyon fontos nekem.

2016. dec. 3. 19:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Szóval a negyedik talin megujjaztattad magad egy padon. Hölgyei és Uraim, ezen alkalommal egy ifjú ribizli kifejlődésének történetét olvashattuk.
2016. dec. 3. 19:16
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi komolyat nem akar tőled a srác. Csak szórakozik veled. En hagynam
2016. dec. 3. 19:16
 3/12 A kérdező kommentje:
De akkor miert irta,hogy megnyugodott hogy nincs baratom? :( Es miert meselt volna rolam egy baratjanak..
2016. dec. 3. 19:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Látja rajtad, hogy át tud verni és ki is használja.
2016. dec. 3. 19:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Azért jó neki hogy nincs barátod, mert nyugodtan szórakozhat veled ahogy csak akar.
2016. dec. 3. 19:23
 6/12 A kérdező kommentje:
Szoval semmikeppen sem lehet ebbol komolydolog?:(
2016. dec. 3. 19:24
 7/12 egyember1234 válasza:
a gyerek valószínű csak szét akart választani a barátoddal xd
2016. dec. 3. 19:29
 8/12 A kérdező kommentje:
De mire volt ez jo? :(
2016. dec. 3. 19:33
 9/12 egyember1234 válasza:
vannak ilyen IQ huszárok Szerintem előtte várj mielőtt kibontakozik egy kapcsolat.
2016. dec. 3. 19:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Miért hagytad, hogy megujjazzon? Most elvesztette irántad minden tiszteletét, meg mint a mellékelt ábra mutatja, érdeklődését is.
2016. dec. 3. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!