Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még esélyem nála?
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött minden hogy nagyon szerelmes lettem egy lányba az osztályból. Régen is jóban voltunk, de az utóbbi 3-4 hónapban rendkívüli módon. Egész nap beszélgettünk, nevettünk stb. és szinte minden délután még irogattunk egymásnak órák hosszat, amúgy rengetegszer ő kezdte. Ígyhát el is hívtam kávézni és elmondtam hogy érzek, de ő azt mondta hogy nem akarja elrontani a barátságunkat. De azóta is jóban vagyunk és még most is érdeklem mert többször beszélgetünk is. Érdemes lenne megint próbálkoznom nála?2016. dec. 3. 13:35
1/2 A kérdező kommentje:
bocs, 17F ő 17L
2016. dec. 3. 13:37
2/2 anonim válasza:
Ilyen velem is volt. Egyszerűen olyan fontos vagy neki, mint barát, hogy nem akarja elrontani egy komolyabb kapcsolattal.
Szerintem még lehet több, de lassan és nem kell mindenről tudnia. Ha erőlteted ezt az egészet, a barátságotoknak is vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!