Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki, hogy van-e esélyem nála? Vagy egyáltalán mit csináljak?
Tetszik/úgy érzem hogy szerelmes vagyok egy lány osztálytársam/osztálytársamba. Korábban már próbálkoztam nála; de sajnos elrontottam elég rendesen.
Két barátnőjével egész jóban vagyok; azon gondolkoztam, hogy egyiküktől kellene valamit kérdeznem; csak nem tudom mit.
18F.
Barátnő!? Felejtsd el! Azonnal mennek ahoz a lányhoz akivel össze akarsz jönni, és elmondják neki. És ha már egyszer bebakiztál, akkor az neked nem lesz a legjobb.
Szerintem személyesen kellene odamenned hozzá, de az túl húzós.
Esetleg maradsz a barátnőknél, de cselesen mondod el nekik a dolgot nem konkrétan, mondjuk:
"képzeljétek, szerelem készülődik: valaki, akit nem mondhatok el, megkérdezte, hogy /lány neve/ szerelmes e valakibe az osztályból és nálam várja a választ. "
Hát igen, szerintem találj ki valami jobbat, mert ez nem a legjobb. :/
De valami ilyesmi kéne.
Hidd el a barátnők nem biztosak. Ezt egy tapasztalt, biztos lánytól hallod.
14/L
#1 vagyok
Ja és esetleg felhívhatod telefonon, eltorzítod a hangod és úgy kérdezed, hovy szeretsz?
Aztán gyorsan lerakod. Akkor jó, ha visszahív.
Ez sem a legjobb megoldás.
Nehéz ez az ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!