Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem viszonyozza?
Van egy lány két és fél hete ismerem,lassan három.
Szoktam bókolni,de mostanában egyre jobban,és nagyobbat vagy hogy is mondjam xd
Áradozok neki egy fél órát ő meg csak annyi hogy
"Ez de cuki" meg hogy "Örülök hogy így gondolod" meg ilyeneket.
Lehet nem jövök be neki? :/ Vagy csak simán nem olyan fajta hogy felfedje a belső érzelmeit?

Látom töröd a magyartot. Mi az, hogy viszonyozza? Viszonozza, maximum. A viszony az kapcsolatot jelent (önmagában állva általában szexuális jellegűre vonatkozik).
Egyébként meg ja, nem jössz be neki. Mondjuk én tuti nem repdesnék az örömtől, ha egy jöttment srác kéthét ismertség után így nyomulna.

ooha .... igen hát remélem még fiatal vagy, és ezentúl odafigyelsz magyarórán, mert vannak még hiányosságok ...
röviden pedig igen, egyáltalán nem jössz be neki, csak nem bunkó, vagy nincs kedve konfrontálódni, és nem vágja az arcodba, de ezt nyugodtan vedd készpénznek ... és keresgélj máshol ha rám hallgatsz :)

Fogadj el tőlem egy tanácsot! Ezt most úgy mondom, hogy semmiben sem vagyok biztosabb mint ebben, boldog házas ember vagyok ennek a felismerésnek köszönhetően!
A lányok nem arra vágynak, hogy meghódítsák öket, udvaroljanak nekik, epekedjenek utánuk stb. A nők arra a férfira vágynak aki után ők epekedhetnek. Aki elérhetetlennek túnik, akiről álmodozhatnak otthon egyedül. Onnantól, hogy te látványosan fűzögeted tudja, hogy megkaphat, innentől kezdve nem vagy érdekes, nem vagy elérhetetlen, van 5 másik srác aki bókol neki fb-on nem fogsz kitűnni közülük. A legjobb nőket életemben úgy szedtem fel, hogy nem udvaroltam nekik, úgy csináltam mintha nem érdekelnének de közben minden erőmmel igyekeztem felkelteni a figyelmüket, hogy ök akarjanak engem de közben ne válljak elérhetővé, hagytam időt, hogy megkívánjanak.
Remélem érthető volt nem nagyon fog az agyam kicsit becsiccsentettem.
6-os ez nem igaz. Így csak egy buta, hülye nőt kaphatsz.
Az okos az ilyen "taktikától" menekül......
Tapsolhatsz magadnak, mert akkor most is egy buta, hülye nő a feleséged. Szenvedni meg csak a mazochista, ő is olyan.
Normális nő IGÉNYLI a bókot, figyelmet, szeretetet, és azt, hogy ő legyen a középpontban!
Csak a suttyófalviak, mint te is hiszik azt, hogy a te fajtád célravezető.
Igen, a hülye, primitív és magukat alázgató nők körében!!

Ezek szerint akkor nekem kell idő tényleg elfelejteni xd
Köszönöm a válaszokat.. :)
Bár még azért jöhet :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!