Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Még mindig szerete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsanett98 kérdése:

Mit tegyek? Még mindig szeretem.18/Nő

Figyelt kérdés
Az úgy volt hogy szakított a csajával aki ütötte őt, elég elmebeteg is a csaj és meg is csalta párszor őt... Összejött velem, majdnem fél évig voltunk együtt, úgy éreztem ő az igazi, neki adtam a szüzességem, tőle szerettem volna idővel gyereket, össze akartunk költözni. A vége fele már azt mondta hogy hazugság az egész élete, minden amit mondott hazugság, nem tudott szerelmes lenni belém, már utolsó héten nem is érzett úgy semmit, de azért lefeküdt még velem, amire azt mondta hogy nem tehet ő arról hogy én hagytam magam, hát persze hogy hagyom magam, mert szeretem... Aztán megtudtam hogy végig az elejétől beszélt a csajával aki ütötte és vissza is ment hozzá. Többen is mondták köztük a rokonjai is hogy vissza fog még jönni hozzám, könyörögni fog, mert én a pasim nem csalom meg, nem verem át, nem érdekel hogy gazdag vagy sem és stb...sorolhatnám még... És mind ezek tetejébe tudom hogy mit tett velem, de szeretem. Ha vissza jönne akkor nem et mondanék, nem tudnék már megbízni benne. Vagy ha komolyan gondolja akkor vért kell izzadnia hogy TALÁN megbocsássak neki félig. 1 hónapja hogy szakított velem. Tisztába vagyok vele hogy látni se akar, pedig én nem tettem semmit amivel ezt érdemelném. De szeretem, akármire gondoltam, akármit csinált, akárhogy próbáltam megmaradt ez a szeretet amit iránta érzek, próbálok tovább lépni, de elég nehézkes. :(

2016. nov. 29. 18:22
 1/6 NudliHercegnő ***** válasza:

Ne vedd magadra amit mondok, de csak magadra vethetsz, ha nem tudod eldönteni, hogy ki érdemli meg a szereteted, és ki nem. Ez hosszútávon nagyon nem előnyös tulajdonság. Nincs olyan hogy valaki borzalmasan bánik veled, de te szereted, mert csak, ilyen a romantikus regényekben van talán, a valóságban nincs. Kihasznált, hazudott neked, és átvert, akkor mit is szeretsz benne pontosan? Szerintem te nem az embert, hanem az érzést szereted, de akkor oszd meg valakivel, aki meg is érdemli. Ne aggódj, lesz majd olyan ember, és ha ezzel a férfival nem beszélsz többet, hát úgy a legjobb, ne sajnáld.

Sok sikert!

2016. nov. 29. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Keress valaki mást, akinek nemcsak egy ideiglenes pót vagy, hanem az első számú és az egyetlen.

Am kicsit erős magad 18 éves létedre nőnek titulálni.

2016. nov. 29. 18:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, hoogy megbocsáss neki. Sajnálom, de ha neki nem kellesz ideje, hogy egy új fejezetet kedj az életedben.
2016. nov. 29. 19:24
 4/6 anonim ***** válasza:
" 18/Nő" ,a keérdést mégis a tini kategóriába írtad,érett nőre vall..:D
2016. nov. 29. 21:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Azért írtam ide mert a felnőtt kategóriába mindenki leszólta volna, de így is leszóltak hogy a tinibe írtam
2016. nov. 29. 21:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést. Ő nem szeret téged, csak annyit tehetsz,hogy túl teszed magad rajta.
2016. dec. 1. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!