Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik, de szeretem is?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik, de szeretem is?

Figyelt kérdés

Most végzősként már kb 2 éve vettem észre az évfolyamomban ezt a lányt. Láttam benne valamit... Mondhatnám tetszett, és egészen tavaly év végig úgy vonzott is egy bizonyos szinten. Próbáltam vele beszélgetni. Mivel közös zenei stílusban (metal, ezt inkább nem részletezem mert lényegtelen) mozgunk és volt egy közös ismerősünk is, aki a suli úgymond legnagyobb metalhead e volt azt hinné az ember könnyen tudtunk dumálni. De sajnos nagyon ritkán beszélgettünk. Már már azt hittem kerül. Így tompult ez az érzés, év végétől most októberig kb. Elkezdtünk többet beszélni, megkérdeztem, hogy tavaly miért "került" és elmondta hogy nem került csak visszahúzódó, ezt észrevettem. Valamilyen szinten visszatért ez az érzés, de leginkább akkor ha csak rá gondolok, nyugalomban, és kevésbé hogyha szemtől szemben vagyunk. Erre valaki aki tapasztaltabb szerelmi ügyekben tudna nekem választ adni? Érdemes lenne ezt esetleg kapcsolattá alakítani? Mert randi meg ilyen nem volt, ismerkedünk beszélünk, fokozatosan. Még 10 év végén volt egy olyan pillanat, amikor egy ablakban ültünk és dumáltunk. Emlékszem akkor a szemébe néztem és olyan érzésem volt hogy lángol a szemem. Nagyon furcsa volt, de jó volt, de ehhez hasonló azóta sem volt de az emlék megmaradt.

Szóval szerintetek mit kéne tenni? Nem érzem azt hogy szerelmes lennék, de valamit igen. Ilyen esetben megéri összejönni? Mert félek, hogyha pl elkezdném sokkal érezhetőbb módon az udvarlást, akkor bennem csak ez az érzés marad meg, az pedig szörnyű lenne ha nem szeretném igazán. Persze ha beszélünk mindig kicsit vidámabb vagyok.

Remélem érhető volt amit írtam :)

2016. nov. 24. 23:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem azzal nincs gond, ha szerelmes vagy, csak mindez a földön kétlábon járva történjen. Sokan ilyenkor nagyon bizonytalanul viselkednek (ami egy nő számára nem meggyőző), csak azért mert majd' szétolvadnak belülről a szerelemtől. Tehát képesek saját magukat lejáratni a "tébolyodott" viselkedéssel, önmagukról karikaturát kiállítva. :)

Mit kéne tegyél?

Hívd el egy kévéra/karamellre/rétesre; és beszélgessél vele. ("Nincs-e kedve beszélgetni egyet", vagy mondjuk névnapján meghívod...) Először ne éld bele magad, hogy tetszik neked. Ezt majd csak akkor ha már összejöttél vele.

De mehettek egy koncerte is, ha már egy a közös ismerős, de lehet, hogy ez 2. vagy 3. helyszínnek lenne jobb, ha már látszik, hogy az első után lenne következő találkozó...

2016. nov. 25. 10:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Épp ez, hogy nem tudom hogy szerelmes vagyok, mert szerintem nem. Tetszik, de nem járok a fellegekben, ha meglátom, akkor sem minden rózsaszín, meg semmi görcs, semmit ilyen "magasztos" dolgot nem érzek, és épp emiatt aggódok, hogy ha elkezdenék randizni, akkor nem szeretném igazán, ami nekem szörnyű lenne. Persze ha vissza utasít, akkor egyszerűbb, de az is baromi kellemetlen, hogy én kezdeményezek és én lépek vissza, mert nem lettem belé szerelmes, mert szerintem még mindig nem vagyok az :/ Vagy rossz kép él a fejemben a szerelem érzéséről?
2016. nov. 25. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!