Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mikortól szeretem a barátnőmet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Plesike kérdése:

Mikortól szeretem a barátnőmet?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, de nem tudom szerelmes vagyok-e. Még nem mondta ki egyikünk sem a szeretlek szót, még nem feküdtünk le. Csak hétvégente találkozunk, de akkor is nagyrészt csak közösen filmezünk vagy beülünk valahova. Nem azt mondom hogy nem érzem magam jól a kapcsolatba, de nem is érzem hogy szükségem van rá. Sőt néha kicsit úgy érzem meg kell magam erőltetnem hozzá. Még túl korai hogy szerelmesek legyünk vagy mi a gond? Várnom kéne, vagy ráhagyjam, és ne húzzam feleslegesen? Ő szerintem nem küzd ilyennel! Mindketten 23 évesek vagyunk

2016. nov. 18. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vagj bele a bizonytalanba..
2016. nov. 18. 20:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Hogyhogy nem tudod? Hát nem azért jöttél össze vele mert szereted? Egy párkapcsolat nem azzal kezdődik, hogy bevalljátok egymásnak az érzéseiteket? Hogy szeretitek egymást? Már bocsi, de szerintem ti nem egy pár vagytok, hanem szimplán barátok.
2016. nov. 18. 20:09
 3/3 anonim ***** válasza:
A 2esnek igaza van, egy kapcsolat nem attól lesz kapcsolat hogy kijelentitek "járunk". Nekem is úgy tűnik hogy ti csak barátok vagytok.
2016. nov. 18. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!