Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek bele szeretem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ghghhqed kérdése:

Mit tegyek bele szeretem?

Figyelt kérdés
szoval az a hezet hogy van egy lány es nagyon bele szeretem de facebook on montam eszt el neki és ő aszt monta hogy ő is szeret nem tutunk talakozni mert kűlfoldre utazot es most visza jot osze akartam vele hozni egy talit de nem szeretne mert azota miota el ment meg valtozot sok fiua volt de most singli es aszt mongya nem kelek neki de en szeretem mit tegyek?? es elnezesta iras hibak ert de nem tudok jol irni mivel kulfoldon lakom en is

#a_z_S_S_i_l_E_m
2016. nov. 22. 10:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem kellesz neki azzal nincs mit tenni. Ki tudja hány pasival feküdt össze..
2016. nov. 22. 11:35
 2/2 A kérdező kommentje:
nem fekut osze egy pasival sem most aszt mongya hogy szeret de menyek fel hoza de nem hiszek neki meert mar meg szivatot parszor
2016. nov. 26. 04:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!