Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem féltetek ettől?
2 hónapja lett vége egy 1 éves kapcsolatomnak. Utólag tudtam meg hogy megcsalt.
Utálni nem tudom teljesen mert minden téren ő volt nekem az első.
Na most, attól félek hogy mást nem fogok tudni úgy szeretni mint öt. Sokat csalódtam benne és nem értékelte amit tettem érte de én tényleg teljes szívemből szerettem.
Ez van a fejembe hogy ha összejövök egy másik lánnyal akkor is ő lesz mindig a fejembe és nem olyan lesz mint vele (független attól mit tett)
Normális válaszokat kérnék!
Hidd el hogy fogsz találni egy lányt akit nála is jobban fogsz szeretni és ha már kapcsolatban leszel valaki mással akkor ezen a kérdésen/gondolaton kacagsz majd egy jót
16/L

Ne aggodj. Fogsz talalni nala 100x jobbat.
Egyebkent nyomorult, hogy megcsalt.

ugyan ez a helyzet velem is, csak en azert szakitottam a volt baratommal mert kiderult hogy megcsalt. probalj meg minden szep emleket osszekapcsolni egy rossz emlekkel, es egy ido utan kozombos lesz :) nekem legalabbis sikerult.
hidd el, ha jon egy lany, aki erdemes arra hogy szeresd, el fogod tudni felejteni az elozot :) hajra 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!