Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van még esély...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van még esély hogy újrakezdjük? 16/L

Figyelt kérdés

Sziasztok. 11.osztályos vagyok. Idén kezdett a sulimban a szerelmem (15 éves).

6 éve ismertük egymást, és fél évig voltunk együtt tavaly, én a mai napig szeretem a fiút. Azért lett vége a kapcsolatunknak mert elég komoly mentális problémákkal küzd (szerintem). Az együtt töltött fél év alatt heti 3-4x találkoztunk, nyáron minden nap együtt voltunk, sosem veszekedtünk, mindig csak facebookon jött elő az a fura oldala amit nem értettem. Olyan dolgokon akadt ki, hogy aludtam délután és megvolt róla győződve hogy más fiúkkal voltam stb.. Elkezdett drogozni (herbál), ez méginkább rontott a helyzeten. Volt, hogy abba tudta hagyni 1 hónapig miattam, de nem bírta tovább. Persze elnéztem mert szeretem. A fél év utolsó 2 hónapjában teljesen megváltoztam, magamba fordultam a sok vita miatt, semmire sem tudtam koncentrálni, meg is buktam (de sikerült a pótvizsga). Elmondtam anyukámnak, hogy mi történt mert nagyon jó a kapcsolatunk és sokszor rajta vezettem le a feszültséget, ő pedig nem értette mi a baj. Amikor elmondtam neki nem számítottam arra, hogy felhívja a srácot. Nagyon csúnyán kiosztotta, szinte már megfenyegette hogy nem szeretné megtudni hogy mégegyszer találkozunk. Szakítottunk. Azután 3 hónapig nem is hallottam róla, de véletlenül egy társaságba kerültünk. Úgy beszélt velem mint a kutyákkal egészen most augusztusig. Akkor rámírt hogy találkozzunk, tökéletes volt minden, azthittem újra lesz valami, de a tali után nem írt. De szeptember óta mindennap látom. Mindig mosolyogni meg köszönni szokott ha lát, tegnap rám is írt, ma feljött a termemhez és kihívott beszélgetni. Mondta a végén hogy most legszívesebben lógna csak had beszéljünk még, meg mondta hogy majd ír. Arra is gondoltam, hogy anya miatt nem meri újra kezdeni velem. Szerintetek?

2016. nov. 24. 14:50
 1/4 October15 ***** válasza:

Szerintem ekkora balekokat mint te képezni sem lehetne. Javaslom gimi után menj valamelyik média szakra és jelentkezz állásra az egyik kormányközeli médiumhoz.

Tehát van egy elme roggyant drogos csávó aki miatt eddig mindent képes voltál elcseszni amit el lehetett [és fura módon azt hitted, hogy ezt anyád tolerálni foglya.. nem is értem, hogy miért] és most még újra is akarod kezdeni? Huh veled aztán valami tuti nincs rendben.

Ha már józan eszed nem nagyon akkor legalább remélem, hogy szerencséd van és nem jöttök össze megint ellenkező esetben jó szórakozást a lejtőhöz.

24F

2016. nov. 24. 15:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerelem.:Dd
2016. nov. 24. 16:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem még mindig szeret téged... És biztos újra lehet kezdeni! Én megértelek, hogy bármilyen "elmeroggyant" is az a fiú, te szereted és nem tudsz mit csinálni ez ellen. A fiú most biztos megijedt egy kicsit anyukádtól,(vagy nagyon) úgyhogy ha újra akarod kezdeni, akk biztos neked kell kezdeményezni, mert lehet h ő mostmár nem fog, mert fél...
2016. nov. 24. 17:06
 4/4 October15 ***** válasza:
Persze kérdező de ettől sajnos még sem te sem ő nem lesz normálisabb. Ezért is mondtam, hogy jó szórakozást a lejtőhöz.
2016. nov. 24. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!