Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi esély van rá hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van rá hogy újrakezdjük?

Figyelt kérdés
Lassan egy hete hogy szakított velem a barátom 1év és 2 hónap után.Nagyon szerettük egymást,de sajnos sok volt a veszekedés.Mindketten hibásak voltunk de úgy érzem ha most adna még egy esélyt megpróbálnék máshogy hozzáállni a dolgokhoz hogy működjön a dolog, és az a baj,hogy a vége fele már úgyéreztem sikerül is de neki viszont annyira nem és lassan egyhete mint derült égből a villámcsapás szakított velem.Ma úgydöntöttem ráírok és majd meglátjuk,hogy alakul. Én nagyon szeretném ha újrakezdenénk.Úgy vált el tőlem hogy még mindig szeret és velem akar lenni de így már nembírja.(lány vagyok)
2012. jún. 3. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:

nézd a szakítás azt jelenti, hogy már nélküled is jobb, mint veled.

ha veled akarna lenni, miért hagyott volna el? :(

2012. jún. 3. 20:06
 2/5 A kérdező kommentje:
és mivan azzal a sok újrakezdéses történettel amit hallottam? igazából szerintem én mindig is reménykedni fogok csak egy idő után majd csillapodni fog bennem..de mindig meg lesz!
2012. jún. 3. 20:13
 3/5 anonim ***** válasza:

első vagyok.

bennem is megvolt a remény, és mi össze is jöttünk fél év kihagyás után. 7 hónappal később ugyanúgy ő dobott ki, mint az első szakításnál. semmi nem lett jobb :/

2012. jún. 3. 20:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes még egy esélyt adni a kapcsolatnak.:) Próbáld meg! De ne erőltesd ha nem megy.
2012. jún. 3. 20:22
 5/5 A kérdező kommentje:
hát rajtam aztán nem múlik,hogy megpróbáljuk-e mégegyszer vagy sem.Ha meg nem jön vissza akkor már nemszeret igazán és úgy tényleg nem lenne értelme.
2012. jún. 3. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!