Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha újrakezdjük van esély,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha újrakezdjük van esély, hogy jól működik?

Figyelt kérdés
Barátommal 4 hónapig jártunk, de vége felé laposodott a kapcsolat, és én egy társasággal elmentem bulizni, és hát elcsattant egy csók, de nem bírjuk egymás nélkül, és újra szeretnénk kezdeni, de nem tudom ezek után hogy működne. Tapasztalatok?
2010. febr. 4. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:
mi már harmadjára kezdtük újra. és most jó :D
2010. febr. 4. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
biztos lehetsz benne h k*rva mód nembizna már benned ugy mint eddig! ezt 100% kal mondom me énis igyvoltam és énsem tudtam már soha ugy bizni benne. ezzel annyit értek h kicsit később váltok el. am ha 1x megtetted akkor mégegyszer megfogod és még soxor :)
2010. febr. 4. 18:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem fogom !!! Ez 100%
2010. febr. 4. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:
4 hónapos kapcsolat nem mondható el komoly kapcsolatnak, mivel minden párkapcsolatban mind2 félről legalább 1 évnek el kellene telnie mire javarészt megismerik egymást, mindemellett az együttélés az, amikor a párodnak egy új, talán nem kedvező oldalát ismered meg, ami zűröket kavarhat. A Te esetedben, szerintem felejtsd el, mert ami nem működik, azt nem szabad erőltetni, mivel jó nem sülhet ki belőle.(tapasztalat) 20/F
2010. febr. 6. 16:07
 5/5 anonim ***** válasza:

"Ha újrakezdjük van esély, hogy jól működik?"

Nincs, a többit oda sem kellett volna írnod, lényegtelen.

Az elsőnek most éppen jó, de meddig. Ha háromból nem tanult akkor már nem is fog.

Igen, tapasztalatok :)

2010. febr. 6. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!